Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 17:08:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Warner Bros. Discovery rozšiřuje své lineární portfolio v České republice o Warner TV

  Autor: HBO Max EMEA/Warner Bros. Discovery , e-mail: info@warnerbrosdiscovery.com Přidané: 18.01.2024


Jedná se o první volně šířený televizní kanál, který společnost v zemi spouští, a divákům bude k dispozici v roce 2024. V České republice Warner Bros Discovery provozuje 18 placených lineárních televizních kanálů (Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO & HBO 2 & HBO 3, Cinemax & Cinemax 2) a streamovací platformu HBO Max.


Od roku 2024 se k lokálnímu českému lineárnímu portfoliu přidá i Warner TV. Země se tak stane druhým trhem po Itálii, kde je Warner TV dostupná volně, a jedenáctým trhem v regionu EMEA, kde je Warner TV dostupná prostřednictvím rozsáhlého portfolia lineárních sítí.

Jamie Cooke, generální ředitel pro střední a východní Evropu, Pobaltí, Blízký východ, Středomoří a Turecko ve společnosti Warner Bros. Discovery, řekl: „Jsme velmi rádi, že můžeme přinést náš první volně vysílaný kanál do České republiky. Spuštěním Warner TV doplníme naši již tak rozsáhlou lokální lineární nabídku a všem divákům přineseme skvělé filmy a produkci z naší knihovny Warner Bros. Discovery. Česká republika je jednou z našich nejdůležitějších zemí v regionu a Warner TV představuje přirozený krok, protože všichni milovníci televize, filmů a seriálů na trhu budou moci sledovat skvělý obsah na našem novém volně vysílaném kanálu.“

Václav Paleček, ředitel distribuce a obchodního rozvoje společnosti Warner Bros. Discovery v České republice a na Slovensku, dodává: „Televizní kanál Warner TV bude dostupný pouze v Čechách. Spuštění Warner TV v České republice představuje velký milník pro nás i náš místní distribuční trh. Kromě našich placených televizních kanálů, které přinášejí živé sportovní přenosy, reality, lifestylový a dětský obsah, původní tvorbu, filmy a seriály, doplní Warner TV jako lineární volně vysílaný kanál naše portfolio a přinese náš obsah novým divákům.“


O společnosti Warner Bros. Discovery

Společnost Warner Bros. Discovery je přední světovou mediální a zábavní společností, která vytváří a distribuuje nejrozmanitější a nejkomplexnější portfolio obsahu a značek v oblasti televize, filmu a streamingu. Společnost Warner Bros. Discovery, která je dostupná ve více než 220 zemích a teritoriích a v 50 jazycích, inspiruje, informuje a baví diváky po celém světě prostřednictvím svých ikonických značek a produktů, včetně: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV a další. Další informace naleznete na adrese http://www.wbd.com.


Pavla Brožková, PR Czech Republic & Slovakia – HBO Max EMEA, Warner Bros. Discovery, 18. 1. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.01.2024 • France Télévisions představuje plán na vysílání UHD
18.01.2024 • RTVE zahájí řádné vysílání UHD v únoru 2024
02.01.2024 • Lednové novinky na freeSATu
02.01.2024 • Lednové novinky na Skylinku
20.12.2023 • Telly v roce 2023: 40 tisíc filmů, nejoblíbenějším Gladiátor
11.12.2023 • Změna programových balíčků a Ceníku služeb Skylinku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist