Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Na klinice mi zemřel pes, reagovala Saláková na příběh Brožové. Klinika se brání

    Michaela Salák | foto: Instagram

    Před týdnem Kateřina Brožová (55) na svých sociálních sítích oznámila, že její milovaný pes Jordy, který utekl z pražské veterinární kliniky Jaggy, zemřel. Tato smutná zpráva vyvolala řadu bouřlivých reakcí. Negativní zkušenosti s touto klinikou mají podle všeho i jiní lidé, mezi nimiž jsou i další známé osobnosti. Po Martině Gavriely (45) se ozvala také Michaela Saláková (36) s tím, že na klinice zemřel její pokousaný jorkšír.

    Jakmile se široká veřejnost dozvěděla o tragickém příběhu psího miláčka Kateřiny Brožové (55), začaly se objevovat další stížnosti na kliniku z řad slavných. K Brožové se přidala moderátorka Martina Gavriely (45), které prý na klinice otrávili kocoura.

    Nyní si na kliniku veřejně postěžovala také šestinásobná maminka a manželka hokejové brankáře Alexandra Saláka, Michaela Saláková (36). V minulosti prý na veterinární kliniku odvezla pokousaného jorkšíra Kájíčka, který se domů nikdy nevrátil.

    „Tehdy mi dali naději, že bude v pořádku. Tři dny ho léčili, mně doporučili, že za ním nemám chodit, že ho vystresuju a jeho léčba nebude fungovat tak, jak má. To mě na tom nejvíc mrzí a bolí, že jsem se nestihla ani rozloučit, protože jsem byla ujišťována, že je mu dobře a půjde domů,“ uvedla Michaela Salák pro web Prima Ženy.

    Pejskův stav se ale zhoršil natolik, že svým zraněním nakonec podlehl. „Čtvrtý den mi pak zavolali, že zemřel, zajistili zpopelnění a poslali fakturu v hodnotě několika desítek tisíc. Kdyby věděli, že umírá, mohli mi dát vědět, abych se rozloučila, ale nestalo se,“ postěžovala si.

    Rodina Salákova v minulosti přišla o pejska, který byl pokousaný. Svým zraněním podlehl na klinice Jaggy.

    Vyjádření kliniky

    Redakce Expresu zkontaktovala mediálního zástupce veterinární kliniky, Karla Tejkala, a požádala ho k vyjádření k dané záležitosti.

    „Pes byl na kliniku dopraven potrhaný, s výhřezem střev a v kritickém stavu. Přítomnost majitelů u zvířat v takových stavech není obecně žádoucí, zvyšuje jejich stres a po odchodu páníčka se stav ještě zhoršuje. Proč paní Salák přichází se svou stížností až po 8 letech a proč se svým druhým psem kliniku dále opakovaně navštěvovala?“ odpověděl jménem kliniky Jaggy Karel Tejkal.

    Fotogalerie