Nejlepší releases tohoto týdne: Nike stále v popředí!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

16/01/2024

Nejlepší releases tohoto týdne: Nike stále v popředí!

Znovu jsme zapátrali v ulicích, abychom vám představili must-have tenisky, které právě teď rozvířily vody v komunitě sneakerheads. Ať už jste vášnivými sběrateli, nebo jen chcete zůstat aktuální, sestava tohoto týdne je svátkem pro vaše nohy. Ponořte se s námi do detailů a prozkoumejte designy jednotlivých releasů o kterých se mluví všude! Nenechte si to uniknout; ty nejvíc fresh sneakers jsou vzdálené jen pouhým kliknutím!

Air Max Plus OG "Voltage Purple"

The Air Max Plus OG v barvě “Voltage Purple” přichází ve fialovém kabátě s bílými mezipodešvemi, černou klíckou a oranžovými detaily. Tento model je navíc vybaven jedinečnými stélkami Nike jakožto pocta jejich 25 letému působení. Zobrazuje čtyři Air pods, které jsou speciálně vyladěné na došlapy běžců a které se nacházejí na prostřední části podrážky.

Loading...

Dunk Low "Miami Dolphins"

Celý kožený svršek těchto Nike Dunk Low je vyroben s teal akcenty na překryvech, vnitřní vložce, značce na jazyku a gumové podrážce. Jako základní barva slouží bílá. Výložky na patě a Swooshe mají oranžové detaily, které dotvářejí estetiku Miami. Vzhled doplňují další bílé akcenty na jazyku, tkaničkách a mezipodešvi, zatímco logo Nike se objevuje na stélkách a podrážkách.

Loading...

Killshot 2 Leather "Lucid Green" and Killshot 2 Leather "Hyper Blue"

Pokud chceš vylepšit svůj styl, zkus Nike Killshot 2. Tyto tenisky vynikají v barevném provedení “Lucid Green” nebo “Hyper Blue” a mají koženou základní konstrukci. Akcenty značky Nike jsou doplněny tónovaným obrysem Swoosh. Po něm je běžec vyvážen na gumově žluté gumové podrážce pro celodenní pohodlí a trakci.

Loading...

Loading...

Dunk Low SE "Light Carbon"

Tento Swoosh design má bílou barvu jako základní a charakteristickou barvou je "Light Carbon". Swooshe dávají přednost o něco tmavšímu odstínu s hrubým semišem, zatímco kožené překryvy, tkaničky, podšívka a branding na patě jsou zdobeny touto světle fialovou barvou. Podešve doplňuje design kombinací poloprůsvitné fialové podrážky s bílou prošívanou mezipodešví.

Loading...

Air Force 1 '07 "Dark Stucco"

Air Force 1 sneakers jsou must-have kousek! Pokud potřebujete nový pár, možná by vám mohl vyhovovat tento. Olivový odstín vytváří ideální kontrast a doplňuje semiš a ripstop podél Swooshe a jazyka. Tmavší tón se objevuje na celé botě a na několika různých místech, nejvýrazněji na kožených překryvech.

Loading...

Air Force 1 '07 PRM "Baroque Brown"

Každým svým elegantním krokem tento parádní model AF-1 '07 zachycuje look vintage plátna. Odhalený pěnový jazyk, kovová očka a přilnavá podrážka Pacific Moss odlišují svršek "Baroque Brown" od ostatních modelů a dodávají mu nádech retro stylu. Je to skvělá volba, pokud jste připraveni vypadnout z mainstreamu.

Loading...

A to je od nás tento týden vše. Chcete mít přehled o nejnovějších releases a zůstat v obraze o všech nadcházejících sneaker dropech? Pak se nezapomeňte podívat na náš release kalendář.