Petra Paroubková se ohradila proti slovům o tom, že je zlatokopka. Zastala se také své dcery

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Petra Paroubkova
Zdroj: Profimedia

Petra Paroubková v životě už mnohokrát slyšela, že je zlatokopka. Kvůli jejímu manželství s Jiřím Paroubkem, ale i kvůli současnému vztahu s podnikatelem z Řecka. Nyní už jí ale došla trpělivost a proti slovům, která slýchá, se začala hájit.

„Je podnikatel, ale nic velkého, žádný ropný magnát,“ svěřila se nedávno Petra ohledně svého nového přítele serveru Super. Jenomže ve chvíli, kdy přidala na internet další společné fotografie, znovu si vyslechla ohranou písničku o tom, jak je s ním jenom pro peníze.

Nemám volné večery ani víkendy

„Dlouho jsem měla tři práce, teď mám dvě. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky,“ cituje Paroubkovou server Prima ženy.

Exmanželka bývalého premiéra dodává, že si přes to všechno nestěžuje. Rozhodně ale vztahy nevyhledává kvůli financím. Dobře se má proto, že na sobě dře a je ochotná něco pro sebe a svou rodinu udělat.

Dcera rozhodně ruku nenatahuje

V minulosti mnoho lidí osočilo kromě Petry Paroubkové také její dceru. Hodně lidí podle Blesku míní, že dívka dostává  peníze od tatínka, že se v životě sama nic nenaučí. To ale podle její matky není pravda.

„Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne. Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže,“ píše Petra.

Je velmi pravděpodobné, že i přes toto obhájení se obě ženy ještě s nějakými těmi negativními slovy setkají. Petra si ale stojí za tím, že rozhodně nikdy po svém partnerovi nechtěla peníze a svou dceru vychovává tak, aby to měla stejně a dokázala se o sebe postarat.

Zdroj: Prima ženy, iDNES, Super, Blesk, Kafe, CNN Prima NEWS

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články