Petra Paroubková v poslední době na svém Instagramu často sdílí záběry z Řecka, kde tráví hodně času se svým partnerem. Život bývalé manželky Jiřího Paroubka tak připomíná jednu nekončící dovolenou, což samozřejmě vzbuzuje závist.

Sledující v komentářích často zmiňují, že blondýnka s dcerou si užívá luxusu hlavně díky penězům exmanžela, to ale Petru pořádně zvedlo ze židle a o své finanční situaci napsala status na sociální síti.

„Možná se někdo - a tím nemyslím závistivce - podivuje, jak si rozvedená matka s dítětem může dovolit některé věci jako já. Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce,“ začala Paroubková svůj dlouhý proslov. Své náctileté dcery se hrdá maminka zastala a popsala ji jako velmi skromnou dívku. „Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne. Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže,“ doplnila vytočená Paroubková.

Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru

Petra Paroubková se prý stará o veškeré výdaje v domácnosti sama a jeden čas měla současně tři zaměstnání.

„Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru, která je a vždy bude tím nejlepším, co se mi kdy mohlo stát. Takže je to asi tak: dlouho jsem měla tři práce, teď mám dvě. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu… až na dvě tři výjimky vše jde za mnou,“ zdůraznila Petra s tím, že když je potřeba se uskromnit, nemá problém na sobě ušetřit.

„Přesto si nestěžuji. Snažím se držet určitý životní standard, ale nemám problém sama sebe ošidit. Jen chci, aby si každý uvědomil, že pokud chce, může. Mám rodinu a pár blízkých, kteří jsou ready kdykoliv pomoct. A já jim také, i když si ne vše můžu dovolit. Život je těžký, sama jsem před pár lety málem umřela, proto je zdraví to nejdůležitější,“ uzavřela Paroubková.