Promotér Matouš Rajmont si utahuje ze Soukupa, kterého čeká bitva s Bejrem

Rajmont

Už příští víkend nás čeká další Clash of the Stars turnaj, kterému tentokrát vévodí boxerský souboj Bejr vs Soukup. Psychopat sice navrhoval MMA pravidla, ale nakonec zůstalo u boxu, ve kterém má mediální magnát Soukup přeci jen zkušenosti, což by měla být v souboji jeho výhoda.


 

Pro běžného člověka nepředstavitelné! Vémola přiznává, jak velkou má spotřebu

„Na COTS večeru má zápasit Jaromír ´Jaromír´ Soukup jehož přezdívka Jaromír už sama o sobě nahání ukrutnou hrůzu. Jeho soupeřem má být nějaký šílenec Bejr. To, že Jaromír trénuje pod vedením Jaromíra Soukupa, pod kondičním trenérem Jaromírem Soukupem a mentálním koučem Jaromírem S., je jasný, ale ví někdo jestli trénuje ten pan Bejr?

Chci si na něj vsadit, ale vůbec o něm nic nevím. Jestli třeba nemá nějaký fyzický handicap, nebo tak něco. Ale snad asi ne, protože Jaromír Soukup si soupeře nevybírá. Už porazil 24 profesionálních boxerů, kteří měli ve smlouvě podmínku minimálně dvou tréninků a druhou podmínku, že alespoň ten boxer, nebo jeden z jeho příbuzných, se musí jmenovat Jaromír a musí alespoň trochu vypadat jako sám velký Jaromír.




   

To už musí být prostě nějaký fakt střelec, aby to Jaromír Soukup neřešil. Jen by mě zajímalo jestli ten pan Bejr je alespoň trochu boxer, abych měl když tak jistou výhru. Stačí fakt jen trochu rekreační boxer. To by mě u té sázky v rubrice Sázky Jaromíra Soukupa pak mrzelo, kdyby mi ten pan Bejr prohrál i s tímhle zoufalcem. Nevíte kdo trénuje (pokud tedy vůbec trénuje) pana Bejra? Kdo nerozumí mému statusu, tak to v podstatě dost chápu,“ rýpl si promotér a moderátor Matouš Rajmont na svém FB profilu.

Podle kurzů je souboj vyrovnaný 1,85 s tím, že na oba borce bylo vsazeno zhruba stejně, tak uvidíme, jak nakonec bude vypadat samotný zápas, protože se dá očekávat, že se Bejr úplně nebude držet boxerských pravidel a místo toho zkusí něco vymyslet.




  

Clash of the Stars 7:

Psycho Michal vs Filip Procházka
Maniac Cop vs Elmo
Daniel Bek vs Aleky
Kluk s kamením vs Kukis
Král Pablo vs Rybka
Dan Bayer vs Alex Zach
Žralok vs Mikulášek
Nikola Lauberová vs Lady Dee
Kotlár v Gappa
Veselý vs Fayne 2
Laduška vs Mína
Kroka vs Čonny
Inked Dory vs Ryndová 2
Psychopat Bejr vs Jaromír Soukup






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *