Zůstaňte v teple s nejlepšími zimními fashion akcemi na FLEXDOG
Natalia Kubica

Natalia Kubica

19/01/2024

Zůstaňte v teple s nejlepšími zimními fashion akcemi na FLEXDOG

Pokud nežijete ve věčně slunném a teplem zalitém ráji, váš šatník se neobejde bez oblečení, které vás zahřeje v chladných zimních měsících. Pohybovat se v mrazivých teplotách je všeobecně známá výzva, nemusíte však obětovat styl. Popadněte tedy šálek horkého kakaa, pohodlně se usaďte a připravte se na objevování těch nejlepších nabídek zimní módy!

Už vás nebaví obětovat svůj styl ve prospěch tepla během zimní sezóny? Už nemusíte pátrat dál - hledání dokonalé kombinace módy a tepla tady končí. Máme pro vás výběr kousků, které vám pomohou vytvořit dokonalý outfit. Máme pro vás vše, co potřebujete, abyste v této sezóně zůstali v teple a zároveň byli trendy - od cosy svetrů až po stylové bundy.

BUNDY

Puffer bundy jsou vaší vstupenkou do tepla, aniž byste museli obětovat svůj vkus. Pokud jde o špičkové bundy, které vydrží mnoho sezón, několik značek opravdu září. Canada Goose, The North Face, Patagonia, a Columbia. Tyto značky jsou známé svou odolností, hřejivostí a pohodlím, díky čemuž jsou oblíbené mezi outdoorovými nadšenci a celebritami. Pokud hledáte něco finančně méně náročného, podívejte se, co Nike a adidas nabízejí ve svých obchodech. Mají skvělé varianty, díky kterým budete vypadat stylově, aniž by vám to udělalo díru do kapsy.

The North Face

2000 Retro Nuptse Jacket W

Kód produktu: NF0A831FJK31

8 599 Kč

4 729 Kč

Loading...

Loading...

Loading...

SVETRY

Svetry jsou základem zimního šatníku. Skvěle doplňují bundy a dodávají další izolační vrstvu v boji proti chladu. Svetry se skvěle hodí k vrstvení, od pletených vzorů až po módní oversized siluety a elegantní roláky, které vás zahřejí a dají vám možnost ozvláštnit outfit. Jsou všestranné, pohodlné a lze je obléknout kamkoliv. A kdo říká, že zima musí být jen černobílá? Podívejte se na Polo by Ralph Lauren a KENZO pro několik zábavných a barevných tipů. Ale pokud si potrpíte na monochromatický život, GAP a Calvin Klein vám kryjí záda.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

BOOTS

Žádný zimní outfit se neobejde bez bot. Ať už dáváte přednost drsnému vzhledu, je zde Timberland a jeho kotníkové boty, nebo nadčasová elegance od Dr. Martens a jejich chic kůže, nebo pohodlné a atraktivní UGG platformy. Pro každého se najde vhodný pár bot. Všechny dokážou váš outfit dobře doplnit a zároveň vás udrží v teple. Nezapomeňte přidat trochu sněhového glamour s Moon Boot. Vyberte si kotníčkové boty, které zdokonalí váš běžný denní look, nebo over-the-knee boty, které dodají vašemu večernímu oblečení nádech sofistikovanosti. Vybírejte tedy boty s rozvahou a vykročte ven ve winter stylu!

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Nezapomeňte, že toto je jen špička ledovce v naší nabídce. Nabízíme toho mnohem víc, než co vidíte zde. Přidejte se k nám abyste měli přehled o nejnovějších trendech a nových releasech oblečení.