Veterinární klinika čelí kritice celebrit. Kromě Kateřiny Brožové se ozvaly například i Michaela Salák, Martina Gavriely či Dagmar Havlová

od Soňa Jiroutová
3 minuty čtení
Manzele Salakovi
Zdroj: Profimedia

Veterinární klinika Jaggy se těšila velkému zájmu zejména ze strany celebrit. Tomu je ale nyní konec, a klinika bude naopak ráda, když ustojí mediální smršť. Všechno spustila smrt mazlíčka Jordyho, kterého klinika hlídala po dobu dovolené Kateřiny Brožové. Nyní se však přidávají další osobnosti, které kliniku viní ze smrti svých mazlíčků.

Martina Gavriely, Dagmar Havlová, Barbora Nesvadbová a Michaela Salák sdílely špatnou zkušenost s touto klinikou.

Recenze mluví o penězích na prvním místě

„Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností na klinice Jaggy, kam jsem oba své pejsky svěřila s absolutní důvěrou,“ napsala Kateřina Brožová na svůj instagram poté, co se vrátila z dovolené a vyzvedla si z kliniky místo dvou pejsků jen jednoho.

Klinika se jí sice omluvila za své pochybení, ale to už jí pejska nevrátí. Herečce se dostalo velké podpory od fanoušků, kteří odsoudili pochybení tak luxusní kliniky, jakou je Jaggy. Ta měla sice dobré jméno, ale v poslední době se zde mnohé změnilo.

Z recenzí, kterých je na vyhledávači Google přes 700, je zřejmé, že klinika je velmi předražená a dle hodnocení některých si účtuje nesmyslné poplatky, které žádá zaplatit dopředu.

„Na tuto kliniku už nikdy. Tady je zvíře až na posledním místě, především jde o peníze,“ zní například jedna z recenzí od Anety K.

Martině Gavriely kocoura otrávili

Kromě uživatelských recenzí se ale začaly ozývat další celebrity, které mají s klinikou svou zkušenost, a rozhodně ne dobrou.

Pod zmíněným příspěvkem od Kateřiny Brožové se například objevila zpráva od spisovatelky Barbory Nesvadbové, které tam prý umučili kocoura.

Špatnou zkušenost má i Dagmar Havlová, která napsala: „Také nemám nejlepší zkušenosti.“

Pro server Expres pak svou zkušenost popsala i Martina Gavriely, která dle svých slov přišla kvůli klinice o kocoura.

„Nám Bruna otrávili. Přivezla jsem ho tam se zánětem zubu a po vytržení toho zoubku už nechodil. Tahal za sebou nožičky. Na to nám tvrdili, že nevědí proč, a že má neurologický problém, že prý musí odebrat mozkomíšní mok,“ popsala Gavriely a s tím, že poté se rozjel kolotoč nesmyslných vyšetření v řádech deseti tisíců.

Po týdnu prý kocourka vzali k jinému veterináři a ten pouze konstatoval, že je otrávený a nemůže mu již pomoci.

Salákovi přišli o pejska

A aby toho nebylo málo, ozvala se i manželka hokejového brankáře Alexandra Saláka.

„Ano, i náš pejsek tam zemřel. Přivezla jsem tam tehdy pokousaného Kájíčka, jorkšíra. Tehdy mi dali naději, že bude v pořádku. Tři dny ho léčili, mně doporučili, že za ním nemám chodit, že ho vystresuju a jeho léčba nebude fungovat tak, jak má. To mě na tom nejvíc mrzí a bolí, že jsem se nestihla ani rozloučit, protože jsem byla ujišťována, že je mu dobře a půjde domů,“ uvedla Michaela Salák pro server Prima Ženy.

Pejsek nakonec zemřel a rodina obdržela fakturu na několik desítek tisíc. Smrt Jordyho Michaelu prý nepřekvapila, protože se na kliniku poté doptávala a i od ostatních veterinářů dostala špatné recenze.

Klinika přiznala pochybení jen u Kateřiny Brožové

Klinika se v případě Kateřiny Brožové hájila, že se jednalo o pochybení jednotlivce. Ačkoliv v oficiálním vyjádření nebylo jméno viníka uvedeno, v diskuzích na sociálních sítích se objevilo a dle serveru Expres mají této pracovnici chodit výhružné zprávy.

Obvinění Martiny Gavriely pak mediální zástupce kliniky pro server Extra odmítl jako naprosté lži.

„Jde o naprosté lži a nesmysly. Je s podivem, že stížnost na událost z počátku února 2013 přišla náhle až po 10 letech. Zásadně odmítáme obvinění, že jsme kocoura otrávili a indikovali nesmyslnou léčbu. Lež je, že na kliniku byl přinesen kocour, který měl jen problém se zubem, naopak, bylo to velmi nemocné 14leté zvíře. Naprosto smyšlené a realitě absolutně neodpovídající je i tvrzení o ceně za poskytnutou léčbu,“ ohrazuje se klinika.

Stejně tak se mluvčí kliniky Karel Tejkal postavil k obvinění Michaely Salák.

„Stejně nesmyslné a nekonkrétní je též obvinění Michaely Salákové, které zcela kategoricky odmítáme. Jde o obecný útok po osmi letech, bez uvedení jediného faktu,“ cituje server Prima Ženy reakci kliniky.

Zdroje: Instagram, OnlyU, Recenze Google, Expres, Extra, Prima ženy

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články