Korunka krásy

Kateřina Stočesová pochází z malé vesničky Podlesí u Příbrami, kde se narodila 14. října 1979. Vystudovala zahradnictví na střední odborné škole v Mělníku. V soutěži krásy Miss Československa 1998 porazila i favorizovanou Alenu Šeredovou, kterou organizátoři soutěže místo Kateřiny poslali reprezentovat naši republiku na Miss World (skončila čtvrtá) údajně proto, že „misska“ nezvládala angličtinu. Poté se Kateřina objevila na molech, ale nějaká významná světová sláva, kdy by se ocitla na předních stránkách módních časopisu a pronásledovali ji paparazzi ji minula. Všimnul si jí ale významný podnikatel ze zcela jiného oboru.

Na objížďce

Tím podnikatelem, jehož srdce si získala, byl starší, ale bohatý Daniel Bezouška. Vzali se v roce 2003. Kateřina sice získala finanční jistotu, ale navzdory velkolepé svatbě na zámku Jemniště manželství nebylo šťastné. On si žil svým životem a bral ji jen jako „kus“ svého majetku, nechoval se k ní hezky, a údajně měl vztah s prostitukou. Po dvouletých soudních tahanicích, které on záměrně protahoval, protože se rozvést nechtěl, dosáhla v roce 2008 rozvodu.

Volná Stočasová, nadšená golfistka se seznámila s Alešem Kocem, též golfistou. Po jeho boku se stala podnikatelkou a vedla obchod s golfovými potřebami. Ani tento vztah jí nevydržel, ale má z něho dvě krásné děti: jedenáctiletou Annu Marii (Annemarii) a devítiletého Christophera, které jsou pro ní vším a věnuje jim veškerý volný čas.

Vrátila se i ke svému povolání, ač ne tak úplně. Původně se věnovala spíš sadovnictví, teď je to floristika, která pro ni byla dřív spíš jen koníčkem. Nemá vlastní květinářství, na zakázku připravuje květinové dekorace na svatby, akce a společenské události a užívá si výlety a chalupu s dětmi.

Zdroje: www.super.cz, zivotvcesku.cz, www.ahaonline.cz