Šílený zákrok Vavra na Letné. Kdybych nezvedl levou stojnou nohu, kdo ví, jak by to skončilo, uvedl Haraslín

Vyloučení v přátelském utkání? Moc často se nevidí. Zákrok Denise Vavra na Lukáše Haraslína ale po červené doslova volal. Co řekl rozhodčí?

i Zdroj fotografie: AC Sparta Praha
                   

Přátelské utkání Sparty s Kodaní výrazně ovlivnila 26. minuta, během které předvedl zkrat obránce dánského týmu Denis Vavro. Nejprve přišlápl Olatunjiho a po chvilce nesmyslným zákrokem na polovině hřiště sestřelil Lukáše Haraslína. Rozhodčí Szikszay bez váhání vytáhl červenou kartu. „Byl to nevybíravý zákrok, takový do přátelských utkání nepatří. Neváhal jsem, i když červená karta samozřejmě utkání ovlivnila,“ zmínil arbitr po duelu.

Vavro na sáňkách

Slovenský záložník po ošetření dohrál první poločas, pak trenér Priske podle plánu vystřídal kompletní jedenáctky. „Těžko se mi k tomu něco říká, ať si lidé udělají svůj názor. Věděl jsem, že mě bude někdo dostupovat, ale netušil jsem, že do mě takhle vletí zezadu… Kdybych nezvedl levou stojnou nohu, tak mi ji trefí, kdo ví, jak by to skončilo… Takhle naštěstí ne nějak vážně,“ řekl Lukáš Haraslín pro O2TV.

Sparta porazila FC Kodaň v přípravě 2:0.
iZdroj fotografie: AC Sparta Praha

Předvést podobné sáňky v přátelském utkání, to je nesmysl. Dvojnásob to platí v případě, že se oba aktéři znají z národního týmu. Od U16, U17 hrajeme spolu ve slovenské reprezentaci, známe se. Nečekal jsem to od něj. Po zápase mi napsal, jestli jsem v šatně. Odpověděl jsem mu, že to nemusel dělat proti mně, když se známe. Za mě zbytečné, ale jdeme dál…,“ dodal Haraslín.

Co říkáte na zákrok Vavra na Haraslína?

Diskuze Vstoupit do diskuze
149 lidí právě čte
Autor článku

Jan Vildmon

Zobrazit další články