Pomátl se Vavro? Slovenská média jsou v šoku z nechutného zákroku krajana na sparťana Haraslína

Pomátl se Vavro? Slovenská média jsou v šoku z nechutného zákroku krajana na sparťana Haraslína
OBSAHUJE VIDEO

Brutální zákrok z přípravného zápasu Sparty s FC Kodaň, kdy slovenský hráč Denis Vavro sestřelil svého krajana v dresu Letenských Lukáše Haraslína, neunikl pozornosti slovenských médií. Aby ne, vždyť jde o parťáky ze slovenského národního týmu. Zdůrazňují, že pro hvězdu Sparty mohla skončit situaci vážným zraněním, což by byla i vzhledem k blížícímu se Euro, kde Slovensko bude hrát, velká nepříjemnost. Haraslín zápas dohrál a Sparta zvítězila 2:0.

K problematické situaci dočlo ve 25. minutě první půle na středu hřiště. Vavro kolegu ze slovenského národního týmu poslal nekompromisně zezadu k zemi. A i když šlo o přípravný zápas, sudí tasil bez rozmýšlení červenou kartu. Dánské lavičce se verdikt nelíbil, chtěla jen žlutý trest, ale všechno bylo marné. I když Haraslín duel dohrál, vzbudil zákrok pozdvižení ina jeho rodném Slovensku.

„Pomátl se. Vavro nechutným způsobem sestřelil reprezentačního kolegu Haraslína,“ křičí například titulek na serveru sportky.zoznam.sk

Brutální faul vyděsil Letnou, Haraslína sestřelil parťák z reprezentace. Od něj jsem to nečekal, přiznal sparťan

Šport.sk se rovněž diví, jak se do sebe pustili dva slovenští reprezentanti. „Obránce Denis Vavro se v dresu FC Kodaň vyznamenal. Během přípravného zápasu na půdě Sparty Praha likvidačním zákrokem zezadu sestřelil svého reprezentačního spoluhráče Lukáše Haraslína. Za toto šílenství okamžitě viděl červenou kartu,“ konstatuje zmíněný slovenský web.

Server sme.sk připomíná, že se Vavro stal okamžitě terčem urážek sparťanských fanoušků, stejně jako jeho přítelkyně. Zdůrazňuje ovšem, že není pochyb o tom, že zákrok rodáka z Partizánského na fotbalová hřiště určitě nepatří a byl velmi nebezpečný.