NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 15. ledna...

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 15. ledna 2024

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 15. ledna 2024 kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovný přepis některých usnesení bez redakční úpravy):

 

Usnesení č. 35
Rada města rozhodla zrušit výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem „Kybernetické řešení projektu“ z důvodu procesního pochybení při vyhlášení zakázky.

 

Usnesení č. 36
Rada města rozhodla zahájit výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem „Kybernetické řešení projektu II“ v souladu s ustanoveními čl. 6 vnitřní směrnice č. 2/2020 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a v souladu s metodickým pokynem pro oblast zadávání veřejných zakázek pro programové období 2021–2027. Veřejná zakázka je součástí projektu „Městský úřad Vimperk – eGovernment“, reg. č. CZ.06.01.01/00/22_009/0002466. Zadavatelem je město Vimperk.

 

Usnesení č. 39
Rada města souhlasí s vyřazením a odprodejem nepotřebného movitého hmotného majetku, nevyužitelné cisternové automobilové stříkačky zn. Škoda 706, dle předloženého návrhu.

 

Usnesení č. 41
Rada města rozhodla zadat zakázku malého rozsahu na zpracování projektové dokumentace na akci „Dětské hřiště Mírová” ERPLAN s. r. o. U Borové 69, 580 01 Havlíčkův Brod, IČ 080 82 308, dle předloženého návrhu a pověřuje odbor životního prostředí vystavením objednávky.

 

Usnesení č. 51
Rada města souhlasí s užíváním bytu č. 1 v ulici K. Weise čp. 394 ve Vimperku M. P., trvale bytem tamtéž, za předpokladu, že budou pravidelně hrazeny dluhy váznoucí na uvedeném bytě a bude řádně hrazeno bezdůvodné obohacení ve výši nájemného, a to do doby úhrady dluhů dle dohody o splátkách. Pokud nebude pravidelně dodržována dohoda o splátkách nebo pokud nebude uhrazeno bezdůvodné obohacení ve výši nájemného, byť v jednom měsíci, bude podán návrh na exekuci soudním vyklizením výše uvedeného bytu k Okresnímu soudu v Prachaticích.

 

Usnesení č. 71
Rada města jmenuje komisi pro výběr dodavatele veřejné zakázky ve zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů na akci „Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje – II. etapa“ ve složení Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Mgr. Ivana Šilhanová, JUDr. Tomáš Samek.

 

 

Zdroj: MĚSTO VIMPERK

 

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře