Největší konference o e-mail marketingu: E-mail Restart 2024

Celodenní konferenci E-mail Restart, která se zaměřuje na praktické návody a reálné ukázky ze světa e-mail marketingu, pořádá od roku 2019 digitální agentura Taste. Akce je nyní největší offline konferencí o e-mailingu v České republice. Bude se konat 24. ledna 2024 v kině Lucerna v Praze. Spousta inspirace, reálné případovky, praktické tipy. Všechno tohle vám naservírují špičkoví odborníci, jako jsou Adam Pýcha, CMO Knihy Dobrovský, Petr Matoušek z agentury Promogen nebo Jan Tichý z agentury Taste. Konference je určena marketingovým manažerům a specialistům, provozovatelům webů, majitelům e-shopů, agenturním i freelance konzultantům. Přednášky ocení jak méně zkušení specialisté, tak i e-mailingoví guru.

“Chceme být vnímáni okolím jako tým, který má v e-mail marketingu hlubokou odbornost, využívá k práci nejnovější nástroje a má přehled o nejnovějších trendech v oboru. Naším cílem je edukovat odbornou veřejnost a přinášet příležitosti pro vzájemnou spolupráci,” upřesňuje záměr programu Jan Makovička, CEO agentury.

Během celodenního programu vystoupí například Petr Miklík, CMO oříškového království Grizly, Adam Pýcha, E-commerce director a CMO knihkupectví Knihy Dobrovský. Zajímavé téma do debaty vnese také Štěpánka Lebedová, seniorní produktová manažerka služby Email.cz. Ta vysvětlí, co všechno ovlivňuje doručení e-mailu do poštovní schránky. O své zkušenosti s tvorbou newsletteru v módním odvětví za pomoci AI se podělí i Jan Baštýř a Jaroslav Kaucký ve své případové studii, se kterou získali dvě 3. místa v soutěži marketingové efektivity IEA.

„Program je postaven tak, aby přinesl inspiraci a praktické návody pro pomyslný restart e-mailingu ve všech jeho disciplínách. Od strategie přes hledání datových signálů až po automatizace. A to vše samozřejmě v kontextu AI, která hýbe dnešním marketingovým světem," doplňuje COO agentury Taste Lukáš Balek.

Kompletní program najdete na webu www.emailrestart.cz, kde můžete zakoupit také vstupenky. Nově je možnost sledovat celou konferenci on-line. Program konference pro vás připravuje Taste. Hlavními partnery akce jsou společnosti Ecomail, Targito, SmartEmailing a Leadhub.

 

 

Klíčová slova ČR-internet-reklama-firmy-Taste

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.