Robertson se blíží návratu, u Salaha je Liverpool v nejistotě

Andy Robertson je plně uzdraven a v nejbližších dnech můžeme očekávat jeho návrat. Na tiskové konferenci před odvetným semifinálovým duelem proti Fulhamu v rámci Carabao Cupu to oznámil asistent manažera Pep Lijnders. To u Mohameda Salaha je vedení Liverpoolu v nejistotě. 

Robertson se blíží návratu, u Salaha je Liverpool v nejistotě

"Včera už trénoval s týmem a je stoprocentně fit. Několikrát se setkal s chirurgy, aby se ujistil, že je vše v pořádku. Může jít do plného kontaktu, což je skvělé," hodnotil stav klíčového hráče Reds asistent Jürgena Kloppa Pep Lijnders.

Datum návratu stanoveno oficiálně nebylo, Robertson každopádně odcestoval do Londýna, kde Reds zítra sehrají odvetné klání semifinále Carabao Cupu proti Fulhamu.

"Musí se dostat do formy a pořádně trénovat. Ale je velkou výhodou, že je zpět. Do Fulhamu s námi cestuje," doplnil Lijnders. To u Mohameda Salaha tak dobré zprávy nejsou.

Agent egyptského útočníka Ramy Abbas Issa totiž uvedl, že zranění zkušeného útočníka je vážnější, než se původně očekávalo. "Mimo bude tři, nebo čtyři týdny. Největší šanci na návrat na APN má takovou, že absolvuje intenzivní rehabilitaci v Anglii a připojí se k reprezentaci hned, jak bude moct," řekl.

Egypt díky třetí remíze v poměru 2:2 vybojoval ve své skupině druhou pozici a postoupil do vyřazovací fáze. Jeho účast na turnaji v Pobřeží slonoviny je ale po této zprávě téměř vyloučený.