Připojte se

Karel Gott byl nenasytný milenec, vylíčila Marika Sörösová ve své knize. A přidala pikantní detaily

Karel Gott - Zdroj: Depositphotos

Celebrity

Karel Gott byl nenasytný milenec, vylíčila Marika Sörösová ve své knize. A přidala pikantní detaily

Pokud si myslíte, že Karel Gott byl za svého života jako beránek, tak jste na omylu. Jeho bývalá milenka Marika Sörösová popsala ve své knize lechtivé detaily z jejich krátkého soužití. Vylíčila, jak na Zlatého slavíka žárlila a jak byl sexuálně nezkrotný.

Karel Gott a Marika Sörösová byli spolu v devadesátých letech tři roky. Na začátku jejich vztahu se Sörösová rozhodla navštívit psychologa, který jí měl posvětit začínající partnerství. Tehdy totiž žila v Berlíně, kde byla zasnoubená s učitelem tělocviku. Psycholog jí nejspíš potvrdil, že ve vztahu nikdy nic jistého není a že obavy živené žárlivostí nikdy úplně nezmizí. Německu tedy dala vale a přesunula se do Prahy, aby byla Karlu Gottovi na blízku.

Karel Gott stál na vrcholu popularity, ostatně jako po drtivou většinu svojí kariéry, a tak bylo logické, že se do jeho života vlamovaly lačné fanynky. Sörösová na věrnost přiliš nevěřila, což ústilo třeba v to, že volala do hotelu, aby se ujistila, že tam je Karel Gott skutečně ubytovaný. Po dobu, co jsem s ním žila, vím minimálně o třech ženách, se kterými mne podvedl,“ popisovala v roce 2001 pro Super.cz. Karel Gott celou dobu jako gentleman správně mlžil. „Dělalo mu dobře, když mohl pobláznit nějaké mladé děvče. Později se už však ovládal, protože velmi dobře věděl, že udělám scénu nebo mu uteču,“ doplnila v knize svoji verzi Marika Sörösová.

Z dalšího popisu jasně vyplývá, že Karel Gott se sexu rozhodně nebránil. „Milovali jsme se všude. Nejraději v obýváku jeho domu. Z perského koberce jsem měla pěkně odřená kolena.“ Marika Sörösová jakožto přitažlivá žena Zlatého slavíka velmi přitahovala. Bylo jí dvaadvacet let a Karel Gott po ní velmi toužil. „Karla jsem sváděla. Když třeba telefonoval, dělala jsem mu striptýz, že musel hovor ukončit, jak byl vzrušený. Pak mě honil po domě,“ líčila dál ve své knize. A pokračovala dalšími nepravděpodobnými místy, kde prožívali svoji vášeň. Například že řízky na večeři musely počkat nebo že zpěvákův osobní řidič musel někdy přimhouřit obě oči…

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

1 Komentář

1 Comment

  1. Pingback: Karel Gott a jeho muzeum se otevře letos. Ivana Gottová prozradila detaily - Předminutou.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru