InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Kohouti naložili Mostu osmičku, jen druhá třetina přinesla zklamání

Kapitán Radek Seidl dovedl Tábor k výhře nad Mostem 8:2.

Kapitán Radek Seidl dovedl Tábor k výhře nad Mostem 8:2.

TÁBOR - Druholigoví hokejisté Tábora vyhráli i třetí utkání nadstavbové části letošní sezony. Ve středu 24. ledna roznesli na svém stadionu Lvy z Mostu 8:2 a stále drží krok s lídrem z Chomutova. Kohouti položili základ k úspěchu v prvním dějství, kdy se prosadili poprvé v sezoně dokonce čtyřikrát! Fanoušci si už pomalu zvykli na rytmus jeden gól za tři minuty, jenže druhá třetina přinesla velké zklamání. Most hned v jejím úvodu snížil a nedovolil domácímu celku ani jednu branku. Táborští příliš mosteckého gólmana neohrozili a nedařilo se jim ani při početních převahách. Lvi naopak snížili na rozdíl dvou gólů a do třetí části museli nastoupit domácí jinak. Svěřenci trenérů Loba a Grofa roztočili pukomet v 47. minutě, kdy během 64 sekund skórovali třikrát! Kohouti tak nedovolili tahanici o výsledek a porazili mosteckou družinu nakonec vysoko 8:2. Příští duel čeká táborský tým nezvykle už v pátek 26. ledna v Děčíně.

 

HC Tábor – Mostečtí Lvi 8:2 (4:0, 0:2, 4:0), branky a nahrávky: 6. Seidl (Šulek, Suchánek), 9. Severa (Dančišin), 12. Dančišin (Suchánek), 15. Severa (Milfait), 47. Jáchym (Krliš, Huna), 47. Prášek (Zíb, Suchánek), 48. Milfait (Dančišin, Černý), 55. Prášek (Zíb) – 21. Berčík, 33. Böhm (Urban, Pačan), rozhodčí Jílek – Rubáš, Hošťálek, vyloučení 2:4, bez využití, 1 261 diváků.

HC Tábor: Gába (Žajdlík) – Plášil, Říha, Jáchym, Černý, Suchánek, Hubata, Ondřej – Dančišin, Milfait, Severa – Šulek, Matušík, Seidl – Huna, Zadražil, Krliš – Duda, Zíb, Prášek – Nevšímal.

Mostečtí Lvi: Hosnedl (15. Tuhý) – Havlůj, Steinocher, Nedrda, Šoustek, Havlík, Hoffmann – Písařík, Řehoř, Šimeček, Urban, Kýhos, Berčík, Böhm, Řehoř, Mical, Král, Pačan.

Útočník Tábora Jiří Severa skóroval dvakrát hned v první třetině, kterou odehráli kohouti znamenitě. „Před zápasem byla naším tématem koncovka, protože v minulém utkání proti Vrchlabí to nebylo úplně dobré, i když jsme se dostali do spousty šancí. Tlačili jsme se tedy více do brány, což přineslo ovoce. Dali jsme čtyři góly, takže první třetina dopadla tak, jak jsme chtěli a potřebovali," pochvaloval si úvodní dějství Severa.

Ve druhé části ale góly chyběly a napadaly jen do táborské sítě. „Měli jsme vysoký náskok v hlavách a polevili jsme. Chyběla nám střelba, tak to někdy je. Pokud vyhrajete první třetinu 4:0, je to někdy horší než lepší," zamyslel se táborský útočník.

Jiří Severa je s průběhem nadstavby zatím spokojený, vždyť jeho mužstvo získalo ve třech utkáních všech devět bodů. „Určitě jsme spokojení a soustředíme se vždy na jeden konkrétní zápas. V pátek jedeme do Děčína, kde nás nečeká nic jednoduchého. Hrajeme o den dříve než obvykle, což se určitě projeví do přípravy. Ve čtvrtek očekávám lehčí trénink na vyjetí. Po středečním zápase další utkání hned v pátek vnímám jako přípravu na play-off, kde se bude hrát také obden. Uvidíme, co to s námi udělá, jak máme nebo nemáme natrénováno," zakončil Jiří Severa.

Diskuse k článku - 16 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Petr Říha 

    Reagovat

     

    Jak dlouho jeste bude to trapné skandovani na podporu toho starého ulhaneho cholerika? Už se to nedá poslouchat na tom zimaku a kazí to všem dojem s predvedene hry a výsledku . Nechápu proč nejdou křičet někde za město na pole .

    Vloženo 26.1.2024 09:58:53

    • Mates 

      Reagovat

       

      Tak dlouho, dokud Grof nevypadne a nevrátí se k týmu trenér, který tenhle super tým přivedl do čela

      Vloženo 26.1.2024 18:30:45

      • Petr Říha 

        Reagovat

         

        Pana Grofa si někdo najal a ten někdo je hlavní sponzor a majitel klubu. Asi měl k tomu padne důvody , tak proč neskandujete Susaku vypadni ? Na to nemáte koule co ?:) ten Grof se tam sám nedosadil,takže brečite na cizím hrobě. Ovšem tohle je asi na vaše iq asi moc . Škoda:)

        Vloženo 26.1.2024 19:38:16

  • Soma 

    Reagovat

     

    Tak ještě chvilku a na Matušíka pomalu zapomenete... Teď vážně. Uvědomuje si vůbec ta část z vás, co obnáší ufinancovat (navíc v dnešní době) hokej na takové úrovni, kde se dnes T. nachází a kam by se chtěl (pravděpodobně) dostat? A co potom, pokud se to podaří, jaké to bude chtít náklady... Na vedení a sponzorech klubu je odpovědnost, jaká rozhodnutí učiní a jak se to nakonec podaří. Tábor v minulosti (v novější době) několikrát pendloval mezi 2. a 1. ligou, ale letos je to ještě o stupeň náročnější po všech stránkách. Blíží se PO (prakticky jiná soutěž). Chomutov ještě neřekl poslední slovo, pak je tu PB (osobně si nemyslím že by chtěla postoupit) a dál už nikoho moc ve "vaší" skupině nevidím. A k tomu jsou zde tradičně silné (i finančně) celky z Moravy... A jestli je baráž (nevím přesně jak se postupuje) - tak Znojmo? Slávia?... Tak neházejte vedení klacky pod nohy. Ale přeji vám postup - mohlo by to kraji pomoci.

    Vloženo 25.1.2024 14:52:44

    • A,Des... 

      Reagovat

       

      Zbytečný rozbor, první kolo play-of a HC Tábor končí sezonu-

      Vloženo 25.1.2024 17:20:04

      • Soma 

        Reagovat

         

        Ale to snad ne...K čemu by to všechno bylo.

        Vloženo 25.1.2024 17:42:32

      • Jarda 

        Reagovat

         

        S grofem rozhodne

        Vloženo 26.1.2024 18:33:35

        • Dejv 

          Reagovat

           

          S tebou rozhodně a bandou těch ubozaku ne

          Vloženo 26.1.2024 22:38:29

  • Fanda 

    Reagovat

     

    Tak natrénováno určitě máte, ale určitě ne zásluhou pánů Loba a Grofa. Ale hlavně, že jen pan majitel konečně spokojenej, je to takový "táborský Dědek", jen mě mrzí, že to s hokejem dopadne v obou městech úplně stejně, až je jejich "hračka" přestane bavit.

    Vloženo 24.1.2024 22:51:15

    • ??? 

      Reagovat

       

      Teď moc nechápu, kritika za to, že do toho dává sponzor peníze s tím, že má nějakou představu jak to má fungovat a zároveň obava, že je přestane dávat, až ho to přestane bavit.

      Vloženo 25.1.2024 08:00:55

      •  

        Reagovat

         

        Pochopila jsem to možná nesprávně, ale “Fanda” tím myslel, že teď dokud jsou peníze, zde hrají výkonnostně hráči tomu odpovídající, ale co když se ten již delší dobu avizovaný cíl - postup výš nepodaří do určitého časového údaje ( ten nevíme) , sponzor odejde a v Táboře to bude drhnout a to je asi ta obava.
        Ale třeba se mýlím.

        Vloženo 25.1.2024 12:06:37

        • Věřitel 

          Reagovat

           

          Když odejde C energy, tak přijde jiný sponzor, třeba se vrátí bezva sponzor Sania. S tím jsme byli i v té 1.lize, tak proč ne znovu?

          Vloženo 25.1.2024 14:15:22

        • Petr Říha 

          Reagovat

           

          Za ty blbý keci proti vedení bych se ani nedivil , kdyby to sponzor zabalil . A pak si to tam může Matusik dělat všechno sám tak jak si to přeje . V tom krajském přeboru to bude jedno ,hlavně že bude starý egoista spokojen a fanoušci co skanduji jeho jméno budou také spokojeni . Docela to i všem přeji.

          Vloženo 26.1.2024 10:03:14

          • Lubos 

            Reagovat

             

            My chceme Matušíka!

            Vloženo 26.1.2024 18:34:43

            • Petr Říha 

              Reagovat

               

              Tak si toho psychopata adoptujte :) jsem rád, že u týmu není a nejen já. Běžte se zeptat i trenérů mládeže a některých hráčů. Oni vam řeknou své:)

              Vloženo 26.1.2024 19:13:09

    • Petr Říha 

      Reagovat

       

      Právě, že natrenovano z leta a podzimu vůbec nemají. Chce to si zjistit informace a ne jen papouskovat od dalších trubcu co mlati slepe do bubnu .

      Vloženo 26.1.2024 10:09:56

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace