Kde koupit BAPE v Česku?
Natalia Kubica

Natalia Kubica

24/01/2024

Kde koupit BAPE v Česku?

Pokud jde o sehnání kousků od některých fashion značek, není to tak snadné jako obyčejné procházení jakéhokoliv online shopu. Třeba BAPE. Sehnat jejich oblečení vyžaduje trochu víc úsilí... ale není to právě to, co je dělá ještě výjimečnějšími? My si myslíme, že ano. A jdeme vám poradit, kde si pořídit tenisky a oblečení značky BAPE!

Streetwearová ikona

Pokud se zajímáte o streetwear, je velká šance, že jste slyšeli o BAPE. Značka A Bathing Ape, která pochází přímo z Japonska, se v průběhu let etablovala jako průkopník v oblasti kreativity streetwearu. Proslavila se mikinami s motivem žraloka a ikonickým kamuflážním potiskem, díky čemuž si získala mnoho fanoušků po celém světě. Založil ji v roce 1993 Nigo, a od té doby se značka BAPE stala synonymem kvality a exkluzivity. Od svých skromných začátků v tokijské čtvrti Harajuku až po dnešní celosvětovou působnost zůstalo BAPE věrné svým kořenům a nadále inspiruje generace módních nadšenců.

Loading...

BAPE je známé svým jedinečným stylem, který kombinuje prvky z různých médií. Značka spolupracovala s několika ikonami světa zábavy, mezi něž patří například SpongeBob SquarePants, Hello Kitty, Marvel Comics a Simpsonovi. Ale to není všechno; kromě své výrazné oděvní řady spolupracuje BAPE s různými maloobchodními giganty, jako jsou např. Nike, adidas a Puma, spolu s ikonami streetwearu, jako jsou např. Supreme a Stüssy. Značka dokonce spolupracovala s Pepsi i Coca-Colou na vytvoření limitovaných edic výrobků. Nemluvě o tom, že BAPE se spojilo s dlouhým seznamem interpretů, jako jsou např. A$AP Rocky, The Weeknd a Travis Scott a další. Když už mluvíme o tom, jak se v módním průmyslu dělají vlny!

BAPE - Nigo

Exkluzivita a žádanost

Získat oblečení od značek, jako je BAPE, je často náročnější než u snadno dostupných prodejců, jako je například Nike. Jedním z hlavních důvodů je exkluzivita. BAPE vyrábí omezené množství svých výrobků, což je činí exkluzivnějšími a žádanějšími. Této exkluzivity se často dosahuje vydáváním limitovaných kolekcí, které jsou k dispozici pouze po krátkou dobu. Díky tomu se tyto výrobky stávají velmi vyhledávanými sběrateli i módními nadšenci.

Společnost BAPE má navíc menší počet prodejen než větší maloobchodníci, což dále omezuje dostupnost jejích výrobků. To vše je jen větší pobídkou pořídit si výrobky této značky, protože je to záruka, že při jejich nošení budete vynikat.

BAPE - Shark Hoodie

Kde tedy koupit BAPE?

Pokud máte to štěstí, že se nacházíte v některém z velkých měst nebo v jeho blízkosti, vydejte se do oficiálního obchodu BAPE. Ty jsou rozmístěny po celém světě, například v Tokiu, New Yorku, Los Angeles, Londýně a dalších městech. K vypátrání obchodu ve vašem okolí můžete dokonce použít vyhledávač obchodů na jejich webových stránkách. Pojďte si pro nejnovější kousky BAPE na těchto hotspotech!

Ale pokud jste jako většina z nás, možná nemáte přístup k oficiálnímu obchodu. Ale nezoufejte, k dispozici jsou i jiné možnosti! Soldout Store nabízí velké množství produktů BAPE, včetně sneakers a vzácných či těžko sehnatelných položek. Prozkoumejte ho pro různorodé kousky a širokou nabídku velikostí.

Ale tady to nekončí - za pozornost stojí také PRM, který nabízí fantastický výběr produktů. Můžete se také podívat na StockX, marketplace pro nákup a prodej autentických tenisek a streetwearu - skvělá možnost, jak najít produkty BAPE, stejně jako kolaborace s jinými značkami.

Najít výrobky BAPE za rozumnou cenu může být náročné, protože prodejci si často účtují více, než je původní cena. Pro fanoušky značky v Evropě však máme dobrou zprávu! Footshop, česká obchodní společnost, která nabízí široký sortiment tenisek, oblečení a doplňků mnoha různých značek, nedávno oznámila jejich první drop produktů BAPE. Dodávají do mnoha zemí po celém světě, zejména na středoevropský a východoevropský trh.

První drop Footshopu s BAPE produkty zahrnuje Bape Sta Enlarged a Sk8 Sta 6 sneakers, o které se můžete přihlásit prostřednictvím rafflu. Páry, které se nevyprodají, budou zveřejněny online na stránkách Footshopu spolu s doplňkovým oblečením ve středu 24. ledna. Nezapomeňte, že tyto výrobky budou prodávány za maloobchodní ceny, takže si je můžete zakoupit, aniž byste museli zaplatit více, než je původní cena!

BAPE STA Sneakers

Loading...

Loading...

Loading...

Pokud chcete mít aktuální informace o oblečení a sneakers, které právě vycházejí, nezapomeňte se podívat na náš release kalendář. Kromě toho se k nám přidejte a sledujte rubriku Magazín, ať máte vždy přehled o tom, co se děje ve světě módy!