Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kamarádka Petry Friedlové: Před zástavou srdce necítila nohy! Strach z ochrnutí!

    Martin Pouva a Petra Friedlová na archivní fotografii | foto: Profimedia.cz

    Problémy Petry Friedlové (39), která je aktuálně v umělém spánku a bojuje o život v nemocnici, bohužel nekončí. Expresu se nyní podařilo zjistit, že se rodina a doktoři obávají ochrnutí dolních končetin. „Před tím, než byla uvedena do umělého spánku, přestala zničehonic cítit nohy a když se na ně chtěla postavit, tak spadla,“ uvedla Petřina dobrá kamarádka, podle které se celá rodina modlí, aby se bývalá láska Martina Pouvy (60) co nejdříve vyléčila.

    Krásná modelka Petra Friedlová, kterou mimo jiné proslavil vztah s bývalým sporťákem televize Nova Martinem Pouvou, už delší dobu svádí tuhý boj o život. Začátkem ledna to přitom vypadalo, že to nejhorší má už za sebou. Redaktorovi Expresu se mimo jiné svěřila, že se po prodělaném akutním zánětu ledvin a zápalu plic už léčí doma.

    Před několika dny ale bohužel opět nastal výrazný posun k horšímu. Na jejím instagramovém profilu se dokonce objevily příspěvky, které na první dojem působí, že Petra svůj boj o život definitivně prohrála.

    „Tak napůl mezi námi stále je. Včera došlo k zástavě srdíčka. Po několika minutách resuscitace, kdy to už nevypadalo dobře. Byla uvedena do umělého spánku,“ uvedla pro Expres.cz žena, která se aktuálně stará o instagramový profil Petry Friedlové.

    Co se týče vyhlídek na zlepšení zdravotního stavu, ani nejbližší zatím netuší, co s Petrou v následujících dnech bude. „To bohužel nikdo neví,“ uvedla zdrcená Petřina známá, která nám už v nedávné minulosti popsala, jakým peklem Friedlová prochází.

    Peťka svádí velmi dlouhý, komplikovaný a pro ni bolestivý boj a léčbu. Je ve velmi špatném stavu a to jak po psychické, tak fyzické stránce. Každý den je pro ni utrpení a bolest. Věříme ale, že to zvládne a svůj boj vyhraje. S ohledem na rodinu nemohu sdělovat více informací,“ uvedla žena, která Friedlovou zastupuje také coby manažerka, ale nepřála si být jmenována.

    Ochrnutí dolních končetin? Petra před uvedením do umělého spánku necítila nohy!

    S Petřinou dobrou kamarádkou se Expres znovu spojil. Bohužel ani tentokrát pro nás neměla dobré zprávy.

    „Před tím, než byla Petra uvedena do umělého spánku, přestala zničehonic cítit nohy a když se na ně chtěla postavit, tak spadla. Nikdo neví, jaká byla příčina,“ řekla dobrá kamarádka, podle které se pochopitelně s velkou vážností řešilo, zdali Petře neochrnuly dolní končetiny.

    „Podle posledních informací, co mám, by ty nožky ochrnuté mít neměla. Samozřejmě vše budeme vědět, až ji probudí. Mohla to být reakce na tu celkovou zátěž a vyčerpání organismu. Uvidíme. Modlíme se, aby vše dopadlo dobře a hlavně aby neměla žádné následky,“ vzkázala známá Petry Friedlové.

    Jak již bylo zmíněno výše, pohledná modelka Petra je aktuálně v umělém spánku a prodělala zástavu srdce. Podle kamarádky je nyní velmi nepravděpodobné, že by v následujících dnech došlo k probouzení z kómatu.

    „V nejbližší době ji probouzet určitě nebudou. Lékaři čekají prý na to, až bude její organismus dostatečně silný, aby ji mohli zkusit pomalu probudit,“ dodává kamarádka a manažerka Petry Friedlové.

    Fotogalerie