Mapa GTA 6 údajně unikla od zaměstnance společnosti Rockstar. Její detail odhaluje více oblastí, než se očekávalo

GTA 6
Zdroj: Rockstar Games

Zatímco komunita mapující hru Grand Theft Auto 6 pokračuje v tvorbě nové mapy Vice City ještě před oficiálním odhalením, zaměstnanec společnosti Rockstar Games údajně vypustil podrobný přehled mapy na internet.

Uniklá mapa obsahovala tři hlavní ostrovy a několik menších pevninských masivů. Přestože nejnovější projekt společnosti Rockstar Games utrpěl mnoho úniků, mapa zůstává pro hráčskou základnu tajemstvím.

Jak už to bývá zvykem, i dotyčnou novou mapu mnozí zkoumali. Čtenářům doporučujeme brát následující informace s rezervou, protože nepocházejí přímo z oficiálních mediálních zdrojů společnosti Rockstar Games.

Dnes odpoledne sdílel uživatel X s přezdívkou Nick (X/@s1nick) výše uvedenou uniklou mapu GTA 6 a tvrdil, že ji sdílel anonymní zaměstnanec společnosti Rockstar Games. Ačkoli uživatel nejprve popřel její pravost, vzápětí ji vyvrátil s tím, že mapa vypadá důvěryhodně.

https://twitter.com/s1nick/status/1750286977927401639?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1750286977927401639%7Ctwgr%5E8c7d98b9eed51ac8a787067f37009e24d80bf7ee%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportskeeda.com%2Fgta%2Fnews-gta-6-map-reportedly-leaked-rockstar-employee-disclosing-explorable-areas-expected

Zatímco komunita mapujících Grand Theft Auto 6 původně prozradila, že chystaná hra bude mít jedinou pevninu, nová mapa sdílená Nickem měla tři. Největší ostrov v levém horním rohu je podle všeho stát Leonida nebo, jak se lidově říká, HD Universe Vice City. Na něm se nacházel ikonický ostrov Vice City Beach z mapy 3D Universe.

Podrobnosti o dalších dvou ostrovech z uniklé mapy GTA 6 jsou stále záhadou, protože se o nich nezmínil ani Nick, ani anonymní zaměstnanec Rockstar Games. Ačkoli uživatel X nesdílel původní odkaz na vlákno 4chan, zdálo se, že si je velmi jistý jeho pravostí. Několik uživatelů tvrzení Nicku ohledně mapy popřelo. Oni si však za svým tvrzením stáli.

Na druhou stranu, komunita mapující Grand Theft Auto 6 nedávno sdílela satelitní pohled na Vice City. Tuto verzi mapy vyvíjí uživatel jménem DuPz0r (X/@DuPz0r) a jeho tým a údajně vychází z uniklých souborů ze září 2022 a z vizualizací zobrazených v prvním traileru.

Tuto verzi mapy GTA 6 Vice City uznalo i mnoho členů komunity a několik dalších se připojilo k DuPz0r, aby ji dále rozvíjeli. Dokud však společnost Rockstar mapu oficiálně neodhalí, není nic jisté.

Autor: Lukáš Drahozal

Zdroj: thecyberexpress.com, sportskeeda.com

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hodnocení: 3

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *