Nejlepší releases tohoto týdne: Jordan sezóna je tady!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

25/01/2024

Nejlepší releases tohoto týdne: Jordan sezóna je tady!

Svět footwearu se v roce 2024 rozjel na plné obrátky! Jordan Brand je v centru zájmu s řadou skvělých novinek. Jordan, známý svými nadčasovými designy a legendárními kolaboracemi, nadále dominuje na poli sneakers. Kromě toho ikonická streetwearová značka BAPE vypustila do světa nové designy siluety BAPE STA, které povznesou váš šatník. Držte se nás, protože podrobně rozebíráme detaily každého dropu a poskytujeme vám tak pohled do zákulisí nejlepších sneaker releasů tohoto týdne. Tak se do toho obujte!

Air Jordan 1 Low "Yellow Ochre"

Tento model byl inspirován high-top verzí dříve vydaného modelu “Yellow Ochre”. Nese černočerné odstíny seskupené po celém svršku. Klasická zlatavě žlutá barva je použita na vampu, profilovém swooshi, vnitřní podšívce, límci, patní části a podešvi. Posledním dotekem je čistě bílá mezipodrážka, která zvýrazňuje nápadný dvoubarevný design zespodu.

Loading...

Air Jordan 1 Mid "Yellow Ochre"

Jordan přichází s “Yellow Ochre” barevnou kombinací. Tento model Air Jordan 1 Mid je doplněn o bílou barvu na středním panelu a na výplni kotníku. Má žlutý odstín na přední části chodidla a šněrovacím límci, ve spojení s černou špičkou, Swooshem a kotníkovým límcem. Ve žlutém odstínu se objevuje i tradiční branding.

Loading...

Dunk Low "Valentine's Day" W

Už jste někdy viděli lepší valentýnské vydání tenisek? Dámské tenisky Nike Dunk Low 'Valentines Day” mají čistý svršek z bílé kůže s jemnými červenými semišovými překryvy na přední a zadní straně. Nike Swoosh a další branding jsou v sytě červené barvě. Low-top je podepřen gumovou podrážkou s prošívanou boční konstrukcí, která je připravena na párování kdykoli se vám zachce!

Loading...

BAPE STA Enlarged M2 “Green”, “Black” and “Red”

Long time no see... nebo ne? Slavné boty BAPE STA jsou zpět v novém designu. Silueta přichází ve třech barevných provedeních: Zelená, červená a černá - všechny jsou podloženy čistě bílým základem. Na boku má klasický design hvězdy, který připomíná ikonický Nike Swoosh. Co nelze přehlédnout, je charakteristické logo hlavy APE, které se nachází na všech třech párech.

Loading...

Loading...

Loading...

Bape Sk8 Sta 6 M2 "Black"

BAPE SK8 STA. Jak už název naznačuje, čerpá hodně ze skateboardové kultury; ve skutečnosti jsou inspirací pro design těchto bot jedny z nejznámějších skejtových bot, které kdy byly vyrobeny. Tentokrát přichází v černé variantě s šedými detaily a bílou mezipodešví. Zaujaly vás?

Loading...

Air Jordan Spizike Low "Chinese New Year 2024"

Tato bota je vyráběna na podkladu z plachtové kůže a je dostupná v odstínu olejově zelené, tmavě týmově červené, světlé pískové a cedrové barvy. Na počest roku draka jsou přes špičku a patu umístěny zelené akcenty překryvů ve tvaru draka. Slavnostní symboly jsou navíc zdůrazněny a mají luxusní nádech díky zlatému brandingu na stélkách boty.

Loading...

Air Force 1 '07 LX "Chinese New Year 2024"

Jako součást “Chinese New Years 2024” sneaker kolekce, přichází populární silueta AF1. Její svršek kombinuje pastelově růžovou a světle šedou barvu. Drakem inspirovaný štítek na jazyku "Just Do It" je první z dalších tematických inkluzí. Doprovází ho jedinečná grafika na podrážce, tkaničkový zámek a štítek na patě.

Loading...

A to je od nás tento týden vše. Chcete mít přehled o nejnovějších releases a zůstat v obraze o všech nadcházejících sneaker dropech? Pak se nezapomeňte podívat na náš release kalendář.