hledat

Tags:

Eminem opět po letech útočí na bývalého vydavatele The Source a je hodně štiplavý

Sdílej

Z Motor City pocházející Em přijal pozvání chicagského Cole Bennetta a jeho Lyrical Lemonade a na čerstvě vydané kompilaci „All Is Yellow“, na níž zavítali také JID, Denzel Curry nebo Joey Bada$$, je jasně nejstarší, čili i nejzkušenější.

Žádný mír se však nepodává. V songu „Doomsday Pt. 2“ si totiž vzal samozvaný „Rap God“ opět na mušku bývalého vydavatele magazínu The Source Benzina, se kterým měl beef na začátku milénia, což už je více než dvě dekády dozadu.

Ve znovu rozdmýchaném sporu se vysmívá jeho finančním potížím i současným fyzickým parametrům rivala a ano, je to vtipné a štiplavé…

“Now I got a riddle, one condition, you mustn’t laugh/ What is the opposite of Benzino? A giraffe/ ‘Go at his neck,’ how the fuck is that?/ How can I go at somethin’ he doesn’t have?,“ reje do jeho nynější tělesné schránky.

Servítky si nebere ani dál: „Arm so short he can’t even touch his hands/ When they’re up above his head doin’ jumpin’ jacks/ Sorry, I don’t mean to upset you, Ben/ When I talk about all the debt you in/ I hear that you been creepin’ on the low/ In them cheap hotels, that they catch you in.”

„Jesus Christ, dawg, when you said two-ten/ Never guessed you meant at the Red Roof Inn/ In a room with one single bed, two men/ Shady, man, you can’t–, yes, you can.“

Zmíněna byla i Benzinova rapující dcera Coi Leray, kterou můžete znát například ze dvou společných věcí s Bustou Rhymesem. “Well, I guess then I regret to inform you, hate to spoil the day/ But this doesn’t bring me no joy to say/ Guess that Coi Leray feat is in the toilet, ay?”

Odpověď zatím nepřišla (a je otázkou, zda vůbec přijde).

Baví vás obsah bbarak.cz? Budeme vděční, když nás podpoříte na Buy Me a Coffee

Busta Rhymes připomněl EPMD i Jay-Zho s Foxy Brown a opět je u toho dcera Benzina

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1