Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě

Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer pro atmosferický thriller o pomstě ze stáje Jordana Peela.

Dev Patel je dlouhodobě úspěšný herec, znát jej můžete ze seriálů Skins nebo Newsroom, případně ze snímků Milionář z chatrče, Báječný hotel Marigold, Chappie, Lion nebo Zelený rytíř. Čerstvě se pustil také do režie, když vedl sám sebe v hlavní roli vlastního snímku Monkey Man.

Akční thiller pojednává o osamělém muži, který touží po pomstě. Tu míří proti zkorumpovaným prominentům, kteří zavraždili jeho matku a systematicky ubližují chudým a bezmocným. Děj je zasazený do Indie, kde bezejmenný hlavní hrdina (přezdívaný „Kluk“) vydělává své mrzké živobytí, když se večer co večer nechá s gorilí maskou na tváři zmlátit v nelegálních zápasech populárnějšími bojovníky. Léta se v něm hromadí hněv, až jednoho dne přichází na to, jak tajně proniknout mezi zkorumpovanou městskou smetánku. Trauma z dětství v něm nadále kypí, až nakonec svýma podivně zjizvenýma rukama vykoná odplatu vůči lidem, kteří jej připravili o všechno. Snímek je inspirovaný legendou o Hanumanovi, ikonickém ztělesnění odvahy a síly.

Krom Patela ve filmu vystupují Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher a Makarand Deshpande. Scénář spolu s Devem napsali Paul Angunawela a John Collee (Master & Commander: Odvrácená strana světa, Hotel Mumbai). Původně bylo v plánu, že film uvede Netflix, snímek se nicméně tak moc líbili Jordanu Peelovi (Nene, Uteč), že se jej rozhodl producentsky zaštítit a uvést film do kin. Že Jordan vsadil na správného koně nasvědčuje zveřejněný trailer, jenž Monkey Mana vykresluje jako silně atmosferickou akční cestu za pomstou. Peele i Patel patří mezi producenty. V zámoří je premiéra ohlášena na 5. dubna, u nás zatím termín nemáme.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu Monkey Man: Dev Patel v řízné akci touží po pomstě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest