InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kateřiňákova akrobacie korunovala obrat proti Příbrami

Táborsko porazilo Příbram 3:2. , Autor: Karolina Kabíčková

Táborsko porazilo Příbram 3:2.     Autor: Karolina Kabíčková

SEZIMOVO ÚSTÍ - Jen tři dny po souboji se Znojmem nastoupili druholigoví fotbalisté Táborska k dalšímu přípravnému utkání v rámci zimního programu. Čtvrtým soupeřem byla svěřencům trenéra Nádvorníka Příbram, která dorazila na soukenickou umělku v sobotu 27. ledna. Soused Táborska v druholigové tabulce a soupeř v boji o barážové příčky se dostal už po dvaceti minutách díky dvěma rohovým kopům do dvoubrankového vedení. Po Hoškovi se prosadil po nedůslednosti a zaváhání obrany Táborska ještě Krch, který v minulosti oblékal táborský dres. Domácí ovšem nic nezabalili a ještě do poločasu dokázali snížit. Na hranici vápna se do míče opřel Sojka a přízemní střela skončila u levé tyče – 1:2. Po přestávce si vzal slovo podobně jako proti Znojmu mladík Svatek a zakončením z vápna srovnal. Rozhodující gól zaznamenal dvě minuty před koncem Jiří Kateřiňák, který si po centru zleva počkal, až balon vyskočí do výšky, načež ho akrobaticky poslal do sítě – 3:2.

 

Vítězná branka byla logickým vyústěním převahy Táborska ve druhém poločase. Právě po změně stran domácí opanovali hru a prezentovali se velmi kvalitním výkonem. Pátý přípravný zápas sehraje Táborsko opět na Soukeníku, kam v sobotu 3. února dorazí třetiligové Domažlice (11.00).

FC Silon Táborsko – FK Příbram 3:2 (1:2), branky: 35. Sojka, 71. Svatek, 88. Kateřiňák – 7. Hošek, 20. Krch.

FC Silon Táborsko (1. poločas): Kerl – Šplíchal, Skopec, Kopřiva, Schindler – Sojka, Kopáček – Kalousek, Matoušek, Dordič – Šašinka.

FC Silon Táborsko (2. poločas): Kerl – Varačka, Skopec, Koné, Plachý – Sunzu, Bláha – Zeman, Kateřiňák, Dordič – Svatek.

Příbram: Melichar – Hošek (46. Vokřínek), Coňk (46. Jelínek), Fišl (46. Matoušek), Šimoník (46. Antwi), Krch, Švestka (46. Dudl), Hašek (46. Nečas), Hušbauer, Androunikou (46. Anih), Fall.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace