Jak vybudovat miliardovou firmu a neztratit motivaci? Borkovec a Cendra otevřeně o úspěchu

Majitelé miliardových firem Petr Borkovec a Zdeněk Cendra mluvili na konferenci Money Maker otevřeně o úspěchu, jak ho vybudovat a jak se z něj nezbláznit.

cendra_borkovec_zaznam_mm23-clanekCC+

Foto: CzechCrunch

Vybudovali miliardové firmy a i vy se nyní můžete dozvědět, jak na to. Podívejte se na záznam z konference Money Maker.

„V roce 2024 možná předběhneme Seznam i v tržbách. Neříkám to kvůli tomu, že bych se chtěl srovnávat, je to ale věta, která by nám ještě před deseti lety zněla jako totální bizár a nedosažitelný cíl,“ řekl na konferenci Money Maker sedmatřicetiletý Zdeněk Cendra, majitel firmy CDN77  a jeden z nejmladších českých miliardářů. Upínání se k velkým cílům při budování byznysu se vyplácí i dalšímu členovi klubu nejbohatších Čechů Petru Borkovcovi, který stojí za skupinou Partners. „Často se lidé omezují malými cíli. Ovšem musí být připraveni si takovou cestu odpracovat. Všude dnes vidím lidi, kteří chtějí jen nakupovat a prodávat a nakupovat a prodávat. Kdyby tuto energii místo toho věnovali budování byznysu, dostanou se dál. Mezi miliardáři vidím budovatele, ne spekulanty,“ dodává Borkovec. Podívejte se na záznam jejich diskuse z konference Money Maker, kterou uspořádal CzechCrunch.

Chcete číst dál?

Objevte svět CC+. Spojujeme a podporujeme příští generaci podnikatelů a všechny, kteří se chtějí aktivně rozvíjet a vzdělávat.

  • Databáze investorů a investic ze světa startupů
  • Exkluzivní výhody a slevy od našich partnerů
  • Slevy na eventy CC a jejich záznamy, uzavřené debaty
  • Extra obsah, komunitní setkávání a insiderské informace

Staň se členem CC+

Od 475 Kč / měsíc