Valentýnská soutěž o výjimečné intimní produkty Onclé

29.1.2024, 09:00 | Veronika
oncle-intim_soutez-jpg

Soutěž byla ukončena. Správná odpověď: a)

Výherci byli informováni e-mailem. Gratulujeme. Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži.

Zapojte se do soutěže s českou kosmetikou Onclé. Na 3 z Vás čekají produkty pro intimní hygienu, díky kterým se budete cítit jako bohyně.

Česká značka Onclé vyvinula produkty pro intimní hygienu, které chrání naši pokožku i přírodu. Jsou veganské, vysoce kvalitní a především funkční. Obsahují totiž prebiotika podporující přirozenou mikroflóru a ochranu pokožky.

O co soutěžíme?

O dvojici intimních produktů Onclé:

Intimní čisticí olej

Je bezoplachový produkt, vhodný pro každodenní péči o intimní místa.  Obsahuje BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru a ochranu kůže. Za svěží vůní stojí citrusové esenciální oleje. Mezi další složky oleje patří kyselina mléčná, BIOLIN P, jojobový olej, kokosová voda, bavlníkový olej. Před použitím olej vždy protřepejte a naneste jej na ubrousek či toaletní papír. Pečlivě zbavte pokožku nečistot. Je skvělý pro každodenní péči i osvěžení na cestách.

Intimní mycí emulze

Byla navržena pro každodenní použití v intimních partiích žen. Mycí emulze obsahuje 100 % přírodních ingrediencí, které posilují přirozené prostředí intimních míst. Dává nejcitlivějším partiím ženy pocit čistoty a svěžesti během celého dne. Obsahuje přírodní BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru kůže. Dále BIO šípkový extrakt a jemné čisticí složky. Během sprchování či koupele vytvořte jemnou pěnu, naneste citlivě na intimní místa a potom důkladně opláchněte.

Jak se zapojit do soutěže o tyto krásné balíčky?

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Intimní produkty jsou součástí řady Biorganic, tato řada

a) dále obsahuje Tělové mléko, Mycí mléko, Hydratační mist

b) žádné další produkty neobsahuje

Nápovědu hledejte na www.oncle.cz.

Své odpovědi zasílejte na soutez@netwebs.cz.

Soutěž trvá od 29.1. do 5.2. 2024, takže na Valentýna budou produkty již Vaše ☺

Výherci se stanou 150. 250. a 350. správně odpovídající soutěžící. Výhra bude po dohodě předána osobně nebo zaslána poštou.

Pravidla soutěže

Komentáře

  • a) dále obsahuje Tělové mléko, Mycí mléko, Hydratační mist

Zanechte komentář

Můžete využít tyto HTML značky: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam
Reklama
    Lídr v ČR v oblasti kancelářských potřeb – SEVT.cz

Partneři

A_Moravskoslezské investice a development, a.s.
B_BPWCR
C_volny
D_Hays