Dewsburyho-Halla chtějí Lišky udržet. Po příchodu Sensiho ale budou muset vyřešit finance

Dewsburyho-Halla chtějí Lišky udržet. Po příchodu Sensiho ale budou muset vyřešit finance
ZAOSTŘENO NA OSTROVY

Kiernan Dewsbury-Hall se díky svým skvělým výkonům přihlásil o rychlý návrat do Premier League. Lišky z King Power Stadium jej ale v boji o vítězství v Championship ztratit nechtějí a po ohlášeném příchodu Stefana Sensiho budou chtít prodat někoho jiného. 

Vedoucí tým Championship není na přestupovém trhu zatím nijak aktivní. Největším obchodem Lišek je v rámci lednového okna odchod Cesareho Casadeie, který se vrátil z hostování zpět do Chelsea.

Místo něj by měl v následujících dnech dorazit ofenzivní záložník Interu Milán Stefano Sensi. Ten ještě v neděli pobýval na lavičce Nerazzurri ve vítězném utkání na půdě Fiorentiny, dnes by se ale měl v Anglii podrobit zdravotní prohlídce a následně s Leicesterem uzavřít kontrakt do léta roku 2026.

Inter by měl za osmadvacetiletého středopolaře obdržet asi 3 miliony eur. Další peníze by mohly přitéct v případě, že se Liškám podaří postoupit zpět do Premier League.

Zároveň je ale jasné, že vzhledem k pravidlu Profit and Sustainability Regulations (PSR) bude muset Leicester někoho prodat. V posledních dnech se mohutně spekulovalo o budoucnosti Kiernana Dewsburyho-Halla.

Zájem měly hned dva celky z nejvyšší anglické soutěže, konkrétně Brighton a Brentford. Jenže ani jeden z týmů nechce zaplatit požadovanou sumu, která činí něco málo přes 40 milionů liber. Klíčový záložník, který letos ve všech soutěžích vstřelil devět branek a přidal stejný počet asistencí, tak pravděpodobně na King Power Stadium zůstane, problém Lišek to ale neřeší.

Místo něj by tak lídr Championship mohl nabídnout Patsona Daku, či Kelechiho Iheanacha.

IPSWICH SE BEZ BRANKÁŘE HLADKÉHO POSTARAL O SENZACI V ANGLICKÉM POHÁRU, VYPADL SE SOUPEŘEM Z ŠESTÉ LIGY