Otevřete dveře elegantnímu bydlení na prestižní adrese Vodičkova 33 a žijte stylově v srdci Prahy

Residence Vodičkova 33, vizualizace bytu 2+kk

Residence Vodičkova 33, vizualizace bytu 2+kk

Residence Vodičkova 33, vzorový byt 1+kk

Bydlet v klidu a s výhledem do Františkánské zahrady, přitom ovšem na dosah živému centru Prahy, zní jako sen. Naplňuje ho výjimečný dům Vodičkova 33. Perla v nabídce realitní společnosti LEXXUS NORTON právě zahajuje prodej bytů.

Řada lidí si secesní budovu ve Vodičkově ulici, která se nachází na dohled Václavského náměstí a naproti paláci Lucerna, bude pamatovat i díky světelnému nápisu pod označením Vítkův dům. To získal podle Františka Vítka, majitele společnosti Centrální drogerie a továrny na výrobu kosmetických a diaeletických přípravků. Dům je výjimečný nejen svou historií, ale především současností, kdy nabízí zdravé a velmi pohodlné bydlení v jedné z nejlukrativnějších pražských ulic.

Místo má řadu výhod – obchody, služby, restaurace nebo kavárny jsou pouhých pár kroků od domu, ať přímo ve Vodičkově ulici, na Václavském náměstí nebo procházkou přes Františkánskou zahradu v Quadriu a na Národní třídě. Zcela dostupná je také veřejná doprava, tramvaje i metro jsou doslova za rohem, dvě významná nádraží pak jen o pár minut chůze dále.

Vodičkova 33 nabízí pouze 16 dokončených bytových jednotek 1+kk a 2+kk, které jsou umístěné v samostatném, dvorním křídle s výhledem do Františkánské zahrady. Exkluzivně je nabízí realitní společnost LEXXUS NORTON. Kompletní dokončení celé budovy je plánováno již ve druhé polovině letošního roku. 

Reprezentativní prostory, zdobná vstupní hala a točité schodiště obyvatele zcela izoluje od pulzujícího Václavského náměstí. Na podlaží se nacházejí pouze čtyři byty se společnou halou, která je odděluje od schodiště s výtahem. Byty mají vysoké stropy s ozdobnými lištami, moderně doplněné nepřímé osvětlení, masivní parkety a stylové koupelny. Při řešení půdorysů byl kladený důraz na úložné prostory a oddělení části pro kuchyni. V rámci rekonstrukce byly použité současné technologie a budova splňuje parametry novostavby.

O přípravu a realizaci projektu se postarala developerská společnost CIB Group, která má široký záběr a bohaté zkušenosti – v portfoliu nemovitostí má více než 1300 bytů a přes 18 000 m2 kancelářských ploch. „Revitalizace historické budovy je pro nás vždy výzvou a snahou o hledání souznění mezi starým a novým,“ vysvětluje výkonný ředitel Ing. Dušan Koňařík. „Historie tzv. Vítkova domu a jeho původní využití je hluboce vepsané v mysli mnoha Pražanů. Je nám proto velkou ctí, že máme možnost utvářet jeho novou podobu.“

Simona Otavová, která je spolumajitelkou společnosti LEXXUS NORTON, považuje rezidenci Vodičkova 33 za zcela ojedinělý projekt. „Stejnou péči a preciznost, jakou věnoval developer rekonstrukci první etapy projektu Vodičkova 33, vložil i do proměny zadního traktu rezidenční části. Vytvořil tak jedinečné prostředí pro život, které je klidnou oázou v centru města a pojí se v něm mistrná architektura a elegantní, moderní bydlení.“

Web projektu: Vodickova33.cz

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. 

 

 

Klíčová slova ČR-stavby-byty-reality-LEXXUS

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.