Před pár dny kamarádka Petry Friedlové uvedla, že u krásné modelky došlo k zástavě srdce a poté byla uvedena do umělého spánku. Objevily se ale nové informace, a sice, že bývalá přítelkyně Martina Pouvy ještě předtím upadla a praštila se do hlavy. 

Před uvedením do umělého spánku necítila nohy a spadla. Při pádu na zem utrpěla hodně silný úder do hlavy a musela podstoupit operaci. Mluvila jsem s jejím tatínkem a ten mi potvrdil, že došlo ke krvácení do mozku. Je to hrozné. Taková silná ženská a teď tam leží úplně bezmocná a nikdo neví, co s ní bude dál. Je to strašná bezmoc. Mohla už dávno zemřít s těmi všemi komplikacemi, je mi z toho špatně, teď musíme jen čekat,“ přizala Expresu Petřina kamarádka. 

Ta stejně jako ostatní, má o Petřin život velký strach. Její prognóza není vůbec dobrá. „Jestli přežije, bude to zázrak. Doktoři jí dávají maximálně 20 procent šanci na přežití. Více se ale bude vědět, až se jim Peťu podaří probudit. A jestli se jim to vůbec podaří,“ dodala zdrcená přítelkyně. 

Modelce začaly zdravotní problémy jen krátce po jejím návratu ze zahraničí. Trpěla vysokými horečkami a extrémními bolestmi, lékaři jí diagnostikovali zánět ledvin spojený se zápalem plic. Jednu chvíli to později vypadalo, že se začíná uzdravovat, pak se jí ale náhle přitížilo a od té doby je v nemocnici. 

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
37 fotografií