Zatímco Karin ležela v nemocnici v Dubaji, Krajčo se mezitím do Česka vrátil. O svou drahou polovičku se nesmírně bál, ostatně podle jeho slov tady šlo o holý život. „Šlo jí o život, lékaři to tvrdí, takže asi ano. Už to ale zvládla, je to dobré. Myslím, že bude mít o čem vyprávět. A myslím, že je to pro nás zajímavá a velká lekce do života. Když najednou zjistíte, jak rychle se někdy situace může zvrtnout,“ dodal dramaticky Krajčo v rozhovoru pro Showtime.

Nejdřív covid a pak oboustranný zápal plic

Jak uvedl web zeny.iprima.cz, muzikant se stihl otočit i na Plese jako Brno, kde byl jedním z vystupujících. Nicméně dlouho se nezdržel, pospíchal opět do Spojených arabských emirátů, odkud doufá, že se vrátí už s manželkou. Do Dubaje vyrazil v neděli a v pondělí už byly holubičky spolu. Karin opět přidala na sociální síť dojemný příspěvek. 

„Už jsme zase spolu. A jsme šťastní. Bylo to dlouhé a náročné, ale každá nemoc může být i požehnání, pokud jí člověk dovolí, aby mu předala své poselství. Děkuju všem za obrovskou podporu, které se mi dostalo. A za týden letím domů,” napsala režisérka, která se už jistě těší do rodné země. 

Manželé jezdí do Dubaje často a rádi, a to zvlášť v zimních měsících, Jedná se o jejich oblíbenou destinaci. Stejně se rozhodli i na konci minulého roku. Sbalili kufry a před nepříjemnými mrazy utekli do tepla. Karin ale chytila covid, který se později proměnil v oboustranný zápal plic. Režisérka dramatickou situaci popsala na svém Instagramu. 

„Horečka, narůstající bolest na hrudi, dusivý kašel, kdy jsem cítila, jak mi v plicích bublá horká voda. Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic, covidové plíce. Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARO a JIP. Řekla mi, že od té doby horší nález, než ten můj, neviděla,“ rozepsala se o svých pocitech na sociální síti. 

Nemoc si asi přivezla už z Čech

Hudebník se k celému incidentu vyjádřil ještě slovy, že si myslí, že nemoc si do Emirátů přivezla jeho žena už z Česka. Chybou bylo podle něj to, že s léčbou otálela a nezačala problémy řešit ihned. Možná by se tak předešlo stavu, ve kterém nakonec skončila a teď si mohla v poklidu užívat nový rok doma. 

Karin Babinská je Krajčova třetí žena. Hrdličky se vzaly v létě roku 2017 po dlouhodobém vztahu. Předtím měl Krajčo za manželku zpěvačku Ivu Frühlingovou a Martinu Poulíčkovou, bývalou manželku moderátora Pavla Poulíčka. S Poulíčkovou má Krajčo dvě děti, syna Richarda a dceru Bereniku.

Související články