Potvora Soňa z Ulice vráží další klín mezi Magdu a Prokopa! A je v tom opravdu dobrá!
Zdroj: TV Nova

Potvora Soňa z Ulice vráží další klín mezi Magdu a Prokopa! A je v tom opravdu dobrá!

Vytvořeno dne 31.01.2024

Všichni příznivci Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková) ze seriálu Ulice v poslední době skřípou zuby kvůli Soně Čechové (Lucie Vondráčková), která to tam hezky rozvířila. Klube se z ní momentálně největší záporačka seriálu, která si jde tvrdě za svým.

Své jednání dokáže pokaždé racionálně odůvodnit, vše má předem velmi dobře promyšlené. Každému říká, co chce slyšet, jen málokdy naplno ukáže svou pravou tvář, takže ji jen málokdo prokoukne. Dlouho ji před Otou (Filip Rajmont) hájila také Magda. Když ji Soňa svými intrikami připravila o post ředitelky školy, došlo jí, co je doopravdy zač. Jenže jak ji zastavit?

Soňa si nedá pokoj

Zdálo by se, že Soňa dosáhla svého, takže už bude klid. Omyl je pravdou. Po Magdě se teď při každé příležitosti vozí, ale před staronovou ředitelkou školy Irenou Landovou (Kateřina Holánová) nebo před Prokopem (Ondřej Studénka) ze sebe dělá chudinku, které všichni, a hlavně Magda, křivdí. Přesvědčuje je, jak moc ji mrzí, že se Magda obrátila proti ní a již nejsou kamarádky jako dřív. Hlavně Prokopa má už slušně omotaného kolem prstu. Jen tomu nyní také prozradila věci ze svého soukromí, které o ní nikdo jiný ze školy neví. Její manželství je v troskách a rychle spěje k rozvodu.

Je to pravda, nebo jen další tah, aby vrazila klín mezi Magdu a Prokopa? Anebo jen šikovně využila situace k dosažení dalšího malého vítězství a k zasetí semínka, jež začalo hodně rychle klíčit? Magda se totiž pokusí otevřít Prokopovi oči. Předloží mu podle ní nezpochybnitelná fakta o Soně. Jenže to evidentně neměla dělat!

Premiérové díly seriálu Ulice vysílá TV Nova od pondělí do pátku v podvečerním čase od 18:30 hod. S týdenním předstihem jsou divákům k dispozici na Voyo.

 

Video soubor

Zdroj: TV Nova