V moravské metropoli se sešla ta největší smetánka českého showbyznysu. Na přehlídce luxusu nechyběla Tatiana Kuchařová, Jitka Kocurová nebo Sara Sandeva. Jedny z nejluxusnějších šatů vynesla již tradičně moderátorka Gabriela Partyšová.

Covidová láska

Bývalá moderátorka Snídaně s Novou se na prestižní události rozpovídala o tom, jak se se svým partnerem seznámila. "Potkali jsme se na golfovém turnaji, protože já je moderuji, ale tady jsem ho nemoderovala, jenom jsem tam hrála, ale potkali jsme se a byla to láska," vzpomínala na osudové setkání pro Extra.cz. Mezi Partyšovou a brněnským podnikatelem přeskočila nejspíš opravdu velká jiskra už na první pohled. Touha po druhém byla tak silná, že dokázali randit i v době koronaviru. "Byla doba pandemie a bylo velmi složité si někde dát rande," vzpomínala na náročné začátky vztahu brněnská rodačka.

Svatební šaty

Milovnice luxusu ani letos nepodcenila svůj styling. "Róbu mám ze svatebního salonu až z Karlových varů. Oni vozí šaty až z Ameriky. Mám romantické šaty a k tomu šperky z Brna. Ráda využívám českých umělců a podporuju jako nacionalistka naše tvůrce, protože jsme strašně šikovný národ," prozradila. Půjčení šatů ze svatebního salónu mohlo působit jako jednoznačný signál Faitovi. Moderátorka má ovšem v tomto případě smůlu. Její přítel je stále ženatý a podle všeho se rozvádět ani nebude. "Igor Fait sice chodí s Gabrielou Partyšovou, ale je stále ženatý. Rozhodně se nemá v plánu rozvádět," uvedl nejmenovaný zdroj pro Kafe.cz.

Podnikavé děti

U krásné moderátorky rozhodně platí rčení, že jablko nepadá daleko od stromu. Její syn Kristián má už v šestnácti letech podnikavého ducha. "Syn chce vydělávat peníze. Je podnikavý tvůrčí a kreativní. Má tah na branku. Není moc na paření. Už teď pracuje pro různé firmy. Dělá sociální média a studuje kreativní školu," dodala s tím, že mu v podnikání radí její úspěšný partner. Kristián má tak jednoho z nejpovolanějších rádců. Majetek brněnského podnikatele se odhaduje na 3,2 mld. Kč. Podnikání se věnuje i dcera Faita Elisabet. Půvabná blondýnka dostala od rodičů k osmnáctým narozeninám luxusní byt. „Měla jsem od nich dovoleno se sem po maturitě přestěhovat, ale v součtu jsem tu přespala asi dvakrát. Spíš se mi zalíbil podnikatelský záměr,“ prozradila pro iDNES Faitová. Její prostorný byt si nyní může pronajmout každý. „Potom jsem si ale řekla, že je škoda, když lidé nemají šanci se z AZ Toweru podívat na Brno, tak jsem se rozhodla jej zpřístupnit všem krátkodobě – na romantickou noc, natáčení videoklipu, focení nebo party,“ vysvětlila záměr svého podnikání.

Související články