MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotaci.info

Dotace na výstavbu domů pro seniory, stacionářů či chráněného...

Dotační-noviny

Dotační noviny pro soukromý sektor 01/2024

Dotační-novin

Leden 31, 2024 Komentáře (0) Zobrazení : 410 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 1/2024

Vážení čtenáři,

ani v novém roce nezahálíme a představujeme vám přehled zajímavých výzev, které byly v lednu vyhlášeny. V úvodu našich Dotačních novin vám přinášíme nejnovější článek zaměřený na dotace určené pro výstavbu domů pro seniory, stacionáře či chráněného bydlení.

Dále jsme z více než 683 aktuálně otevřených výzev pro veřejný sektor vybrali výzvu zaměřenou na podporu veřejných služeb, kultury, sportu a rekreace v Moravskoslezském kraji. Rádi bychom vás také informovali o dotaci, která podporuje instalaci nových fotovoltaických elektráren s instalovaným výkonem do 1 MWp na jedno předávací místo do distribuční nebo přenosové soustavy. Poslední výzva, kterou přinášíme, je zaměřená na podporu sběru a svozu odpadů, což zahrnuje provoz sběrných dvorů, implementaci door-to-door systémů a zavedení systému PAYT („Pay-as-You-Throw“). Kromě toho bude též poskytována podpora pro prevenci vzniku odpadů, například prostřednictvím kompostérů, RE-USE center a podpory vratného nádobí a obalů.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení a úspěšný vstup do nového roku 2024 vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>