Martina Poulíčková se od rozvodu s Krajčem veřejnosti vyhýbá. Vypadá ale skvěle a lidem připomíná německou topmodelku

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Martina Poulickova
Zdroj: Profimedia

Richard Krajčo v posledních letech září po boku Karin Babinské. Co se ale stalo s jeho bývalou ženou? Martina Poulíčková se na veřejnosti příliš neukazuje. Jen výjimečně se na internetu objeví nějaké její fotografie, na kterých podle některých fanoušků vypadá údajně jako Heidi Klum.

Krajčo s Poulíčkovou žili v manželství 5 let. Pro oba to byl už druhý sňatek. Co stálo za rozpadem vztahu? Sám Krajčo přiznal, že se zamiloval do blonďaté režisérky a rodinu se rozhodl opustit.

„Když jsem se rozhodoval, věděl jsem, že mě čeká dlouhá, složitá cesta. Teď je to tak, že v týdnech, kdy děti mám, se snažím nepracovat a jsem s nimi čtyřiadvacet hodin denně,“ citoval jeho slova z roku 2015 server Kafe.

Strach z mužů

Poulíčková byla 5 let v manželství s moderátorem Pavlem Poulíčkem. Když se v roce 2006 jejich vztah rozpadl, přiznala pro Aha!, že má po takovém zklamání z mužů strach.

„Z vdavek a vlastně i z vážného vztahu mám teď strach. Bojím se, že to zase nebude dobrý, že to nevyjde… Svatbu jsem už zažila, bylo to krásný, ale teď už nevím, jestli je potřeba mít na fungující vztah papír,“ tvrdila. Přesto ale s Krajčem podstoupila druhý pokus. A nevyšlo to.

Česká Heidi Klum

Není se čemu divit, že se Martina Poulíčková médií raději straní a neukazuje se ani ve společnosti. Objevila se před dvěma roky na sociální síti svého syna, který přidal společnou fotku z dovolené.

V komentářích se Martina dočkala pochval a milých slov. Sledující byli rádi, že ji po delší době vidí, a ujistili se, že vypadá skvěle. Jeden z fanoušků dokonce podotkl, že se vzhledem velmi podobá německé topmodelce Heidi Klum.

Zdroj: Aha!, Prima Ženy, Extra, Kafe, Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články