Moje šťastná hvězda

Přišel o svou velkou lásku

Moje šťastná hvězda

Herec vždy toužil po velkém úspěchu a uznání.

Oblíbený herec Jakub Žáček (48) už roky marně touží po tom, aby získal sošku Zlatého lva. Život se mu před lety obrátil vzhůru nohama poté, co byl nevěrný svému partnerovi Marku Cpinovi (44).

Oblíbený herec Jakub Žáček (48) se naposledy objevil v seriálu Dobré zprávy. Je ale také jednou z nejvýraznějších postav sitcomu Comeback, jehož epizody se poslední týdny objevují na televizních obrazovkách jako reprízy. Je tam hercem mnoha postav, které ale mají jedno společné – dokáže jimi pobavit.

Nuda? Tu s ním nikdy nezažijete 

Veselá kopa to je ale i v osobním životě, jeho přátelé se shodují na tom, že zábavnějšího člověka nikdy nepoznali. Žáček se narodil 18. března 1975 ve středočeské Vlašimi. Herec postupně vystudoval střední uměleckou školu ve Frýdlantu a následně pokračoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka a DAMU absolvoval u profesora Josefa Krofty (71).

Jeho talent ho brzy dostal do prvního divadelního angažmá, kterým bylo brněnské HaDivadlo. Nakonec ale zjistil, že

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden