Janeček může být mrtvý, nebo se jen schovávat. Dvojčata po něm nepřestávají pátrat

Policie našla Janečkovo oblečení – ZOO (170)

Povedený tatínek opět zmizel neznámo kam. Nebylo by to poprvé, co by Ernesto Čekan coby Viktor Janeček pláchl, aby utekl před problémy a povinnostmi. Bohužel je ale také dost dobře možné, že je mrtvý. Tomu ale sestry Barbora a Lucie Černé jako Tes a Izy nechtějí věřit a pouštějí se do pátrání. Charlieho známému se navíc podaří zjistit jeden překvapivý fakt. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viktor Janeček nikdy nebyl zrovna ukázkový táta. Designérku a úspěšnou návrhářku Viky, přezdívanou Vivienne Westwood dětské módy, nechal vyrůstat v dětském domově a ani dvojčata Izy a Tes se na něho nikdy nemohla spolehnout. Sestry se však spolčily a rozhodly se nezbedného otce napravit stůj co stůj. Chtěly, aby fungoval jako vzorný rodič alespoň pro své dvě nejmladší dcery Marušku a Karolínu. Jenže Janeček bez jediného slova zmizel a není k nalezení.

Dvojčata byla dokonce zavolána k identifikaci mrtvého těla. Ačkoliv se ukázalo, že se nejedná o jejich otce, myšlenka smrti se jim vloudila do mysli a počítají i s nejhorší možností. Obavy se zvýší ve chvíli, kdy jim a paní Kubátové, současné Janečkově partnerce, ukáže Břéťa oblečení nalezené na břehu řeky. „To všechno je táty,“ konstatuje nervózně Tes v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Takže si myslíte, že se táta utopil? Proto jste měli podezření, že tělo, které jste našli, bylo jeho,“ dává si dvě a dvě dohromady těhotná Izy. „Pracujeme i s touhle variantou,“ potvrdí jí domněnku Břéťa.

Jenže není jediná. „Možná do té vody nelezl dobrovolně,“ vysvětluje jim nejasnosti ohledně podivného faktu, že jedna z Janečkových bot nebyla nalezena na břehu, ale pár metrů po proudu. To sestry přivede na stopu pátrat po otcových nepřátelích. O pomoc poprosí netradičního podnikatele Charlieho a jeho šikovného známého. Ten následně přijde se zajímavou novinkou. „V polovině devadesátých let bylo na vašeho otce psáno jedno ‚eseróčko‘. Pořád existuje a je na něj napsaný majetek,“ informuje zaskočené sestry. Jak správně podotkne, je trochu divné, že se ze světa ztratí člověk, který se má kam schovat. Je možné, že Janeček finguje svou smrt?

Co se s Janečkem stalo?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.