Mezinárodní turnaj v judu Grand Slam Paříž 2. 2.-4. 2. 2024


Datum konání: 2.-4.2.
Určena pro
Pořadatel / místo konání:Accor Arena
Ulice: 8 Bd de Bercy
Město: 75012 Paris
pořadatel akce:


Mezinárodní turnaj v judu Grand Slam Paříž 2. 2.-4. 2. 2024 

Ve dnech 2.-4. 2. 2024 se v hlavním městě Francie Paříž v Accor Arena of Bercy 8 Boulevard de Bercy, 75012, Paris uskuteční mezinárodní turnaj v judu Gran Slam Paříž. 

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentuje judista Khusniddin Karimov z T.J. Sokol Praha Vršovice.

Turnaj, který je každoročním svátkem juda, letos díky olympijské kvalifikaci přivítá téměř kompletní světovou špičku. Ve dvacetitisícové Accor Areně se představí i duo českých reprezentantů Renata Zachová a Khusniddin Karimov. Oba čeští reprezentanti se do svých bojů vrhnou v rámci sobotního programu. 

Renata Zachová bude chtít ve své kategorii do 63 kg potvrdit nadějnou výchozí pozici pro kvalifikaci na Letní olympijské hry. V prvním kole jí čeká vítězka souboje mezi Uzbečkou Isokovou a reprezentantkou Mongolska Gankhaich Bold.

Khusniddin Karimov svým výkonem na prosincovém otevřeném mistrovství Evropy v Kosovu ukázal, že je schopný porvat se s těmi nejlepšími. V dějišti letošní olympiády vyzve v kategorii do 73 kg gruzínského závodníka Giorgiho Chikhelidzeho.

Držíme oběma našim reprezentantům palce!

Další z českých reprezentantů, který plánoval start v Paříži, David Klammert, bohužel kvůli nemoci musel svoji účast zrušit.

Převzato z: https://www.czechjudo.org/clanek/1426-grand-slam-pariz-tento-vikend-s-ceskou-ucasti

Propozice soutěže najdete ZDE 

Startovní listinu a celkové výsledky najdete ZDE

Soutěžního pavouka najdete ZDE

Program najdete ZDE

Losování bylo možné sledovat živě . Sdílené video najdete na YouTube kanálu Sokolské župy Jana Podlipného https://www.youtube.com/@zpodlipneho v playlistu Činnost našich jednot a župy. Sdílené video má název Draw: Paris Grand Slam 2024.

Turnaj v judu můžete sledovat živě na YouTube kanálu Sokolské župy Jana Podlipného https://www.youtube.com/@zpodlipneho v playlistu Činnost našich jednot a župy. Sdílená videa mají název (bude doplněno a videa sdílena až se na netu objeví).

Držíme našemu judistovi Khusniddinovi Karimovi z T.J. Sokol Praha Vršovice palce k úspěchům a děkujeme za mezinárodní reprezentaci Sokolské župy Jana Podlipného!




vloženo dne: 01.02.2024 18:21:16 poslední změna: 01.02.2024 18:29:59 Župa Jana Podlipného - kalendář

zobrazeno: 70 x