hledat

Tags:

Nejzábavnější příběh v historii hip hopu paroduje Eminema, Jay-Zho, Kanyeho Westa a řadu dalších

Sdílej

Vzpomenete si na známou parodii „Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood“, jež měla na zdejším trhu název „Nevyhrožuj“ a ve které si ve vedlejších rolích zahráli i RZA, GZA, Method Man, Ghostface, Raekwon či U-God?

Pokud si stejně jako my libujete v satiře, měli bychom pro vás další zajímavý tip a to na nadcházející snímek s jasným názvem „A Hip Hop Story“ a docela odvážným podtitulem „The Funniest Story In Hip Hop History“.

Snímek, za nímž stojí známý komik Affion Crockett, paroduje např. Jay-Zho, Kanyeho Westa nebo Eminema a nabízí příběh o krizi hiphopové kultury, s tím, že se kvůli tomu spojí různé rapové legendy, aby žánr zachránily.

První upoutávka k filmu zahrnuje Kanyeho (v masce), Jay Hovu, raného Eminema, Biggieho, Diddyho, Snoopa, Run-DMC, Russella Simmonse, Salt-N-Pepa nebo Joe Buddena.

Kromě Crocketta, jenž ztvárnil hned několik postav včetně Ricka Rubina nebo již zmíněného zakladatele Def Jam Recordings Simmonse, si v hudební komedii zahráli i Cedric the Entertainer, Lil Rel Howery či Lil Mama.

„Natočili jsme film plný nostalgie a dali ho do rytmu, kvůli kterému jsme si hip hop zamilovali. Nemůžu se dočkat, až vám všechno ukážeme,“ vzkázal hlavní tvůrce. Premiéra za oceánem je naplánován na 23. února.

Baví vás obsah bbarak.cz? Budeme vděční, když nás podpoříte na Buy Me a Coffee

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1