Hlavní obsah
Sport

Demolice Interu Miami v přímém přenosu. Debaty fanoušků jsou ukončeny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons, CC BY 4.0 DEED, Meghdad Madadi

Americký Inter Miami sehrál přátelský zápas na půdě Al Nassru. Zprvu se předpokládal vyrovnaný zápas ve kterém by se poměřily síly obou celosvětově nejlepších fotbalistů. Výsledek ale skončil demolicí.

Článek

Spekulace jsou oficiálně vyvráceny. Dnes se uskutečnil zápas na který čekalo nespočet fanoušků. Inter Miami v čele s Lionelem Messim (36) a na druhé straně Cristiano Ronaldo (38) s Al Nassrem.

Výsledek zápasu byl překvapivý pro mnohé. Po nehezké demolice Interu Miami, kdy hosté prohráli 6:0, je jasno, který z dvojice hráčů se může pyšnit svým týmem.

Ironií je, že Ronaldo nenastoupil kvůli poraněnému lýtku a Messi hrál v zápase pouhých 10 minut. Je otázkou zda by zápas dopadl jinak, kdyby obě hvězdy odehráli alespoň poločas.

Ačkoliv kurzy byly dost vyrovnané, je to i trochu logické. Na jedné straně Al Nassr, jenž hraje každou sezonu o ligový titul. Pak tu je Inter hrající na posledních příčkách tabulky.

Saudská liga momentálně zažívá vzestup, co se týče kvality fotbalu, kam za astronomické peníze chodí hráči nejvyšších kvalit dohrávat svojí fotbalovou kariéru. Nikdo se jim však nemůže divit. Samozřejmě jsou zde i tací, kteří si drží svojí hrdost, jak jen to jde, ale upřímně kdyby bylo na většině z nás, málokdo by odmítnul. Jsou zde sice pak skutečnosti jako podmínky pro život nebo vládní systém, to je ovšem na další debaty.

Americkému klubu Interu Miami se v poslední době nedaří, což potvrdil zmíněný zápas. Navzdory všem hráčům, kteří do Ameriky nově zavítali, Inter nevyhrál ani jeden z posledních 11 zápasů v řadě. To je hrozivá statistika, ještě když se podíváte na soupisku hráčů, kde jsou bývalé hvězdy Barcelony jako Lionel Messi, Jordi Alba nebo Sergio Busquets.

Nově se do Miami přestěhoval i Luis Suarez (37), aby dodal týmu novou krev. Ten se ze čtyř přáteláků trefil jednou. Furt to jsou jen exhibiční zápasy, otázkou ale je, jestli se mu bude v lize dařit více.

Zdroje: livesport.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz