Můj čas na kafíčko

V populárním seriálu měla Bára Štěpánová původně hrát jinou roli

Můj čas na kafíčko

Na filmy, kde se jednalo hlavně o její dekolt, nevzpomíná moc ráda.

Diváci si Báru Štěpánovou (64) oblíbili jako sestřičku Babetu v Ordinaci v růžové zahradě. Nejprve jí ale nabídli jinou postavu, kterou rázně odmítla.

Ke kultuře měla Bára Štěpánová (64) blízko díky rodinnému zázemí. Otec byl literárním vědcem a hudebním kritikem, matka učitelkou. Oba se snažili vést svoji dceru uměleckým směrem. Díky tomu se naučila hrát na klavír a na kytaru. Hlas si cvičila v dětském sboru a dostala se dokonce do operního souboru Národního divadla.

Dceru svěřila manželovi

Bára vystudovala konzervatoř a po ní hrála v oblastních divadlech. Z toho plzeňského raději odešla, když tam po ní chtěli, aby se „angažovala“. Byla raději na volné noze. Hrála ve filmech a zviditelnily jí hlavně role temperamentních žen, kdy často

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden