Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Klinika Jaggy nekompromisně: Gavriely lže! To, co tvrdí, není realita! Moderátorka se brání

    Na kliniku Jaggy se sesypala velká kritika z řad nejrůznějších celebrit, které si na ní nechávaly léčit mazlíčky. Jedním z nejvýraznějších hlasů byla moderátorka Martina Gavriely (45), podle které jí měli na veterině utrápit kocoura. Jenže Jaggy se brání, podle nich Gavriely lže a nic z toho, co tvrdí, neodpovídá realitě.

    Poté, co zahynul pejsek Kateřiny Brožové, která jej svěřila do péče kliniky Jaggy, se vyrojily další celebrity, které mají s veterinou podobné zkušenosti. Mezi nimi je i moderátorka Martina Gavriely. Ta Jaggy obvinila z toho, že jí otrávila kocoura. Jenže klinika takové nařčení kompletně odmítá.

    „Jde o naprosté lži a nesmysly. Je s podivem, že stížnost na událost z počátku února 2013 přišla náhle až po 10 letech. Zásadně odmítáme obvinění, že jsme kocoura otrávili a indikovali nesmyslnou léčbu. Lež je, že na kliniku byl přinesen kocour, který měl jen problém se zubem, naopak, bylo to velmi nemocné čtrnáctileté zvíře. Naprosto smyšlené a realitě absolutně neodpovídající je i tvrzení o ceně a poskytnutou léčbu,“ uvedl mediální zástupce kliniky Karel Tejkal.

    Na veterinu si stěžovala i Michaela Saláková, podle jejích slov jí na klinice zemřel jorkšír, personál jí měl přitom ujišťovat, že bude v pořádku. Na to Tejkal reagoval s tím, že bylo zvíře v kritickém stavu a Saláková přichází se stížností až po osmi letech. Kliniku měla navíc dál navštěvovat s druhým mazlíčkem.

    „Četla jsem ty lži. Stejně tak jako to s Míšou Salákovou. Asi chápete, že nemám potřebu se k tomu vyjadřovat, za zadkem mi nehoří. Mně už Bruna nikdo nevrátí a sto tisíc taky ne. Takže se odmítám hrabat v ho*nech a lžích, které Jaggy napáchalo,“ uvedla Martina Gavriely, kterou vyjádření kliniky nenechalo chladnou.

    Martina Gavriely se ozvala, klinika ale tvrdí, že si vymýšlí

    „Chtěla jsem jen ušetřit další zvířata a peněženky jejich páníčků. Stačí si přečíst ty stovky recenzí, jsou jich tam x a mají stejný scénář jako náš Bruno či Míši pes. Ty kočky a malí pejskové jim moc nejdou,“ vyjádřila se s tím, že jí je líto, že se klinika nepostaví k problému čelem.

    „Jde jim o velké peníze a kliniku. Budou dál na všechny případy říkat, že to jsou lži,“ dodala moderátorka. Na veterinu si stěžovala i spisovatelka Bára Nesvadbová či bývalá první dáma Dagmar Havlová.

    „Rádi se vyjádříme ke každému konkrétnímu obvinění, které bude doprovázeno související zdravotní dokumentací zvířete, abychom mohli věcně argumentovat,“ uvedl Tejkal.

    Fotogalerie