InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Závod žen na MS v cyklokrosu skončil českou ostudou. Nosková vzdala už ve druhém kole

Nikola Nosková nedokončila ani druhé kolo. , Autor: Karolina Kabíčková

Nikola Nosková nedokončila ani druhé kolo.     Autor: Karolina Kabíčková

TÁBOR - Poslední závod sobotního programu mistrovství světa v cyklokrosu obstaraly v Táboře elitní ženy. Nejvyšší příčky obsadily podle očekávání favorizované Nizozemky. Titul mistryně světa obhájila Fem van Empel, která navyšovala svůj náskok od úvodního kola až do posledního okruhu. Stříbrná Lucinda Brand na ni ztratila 1:20, bronz získala Puck Pieterse. České ženy se pohybovaly na chvostu startovního pole, navíc Nikola Nosková odstoupila kvůli zimě už v průběhu druhého kola. Další dvě Češky Tereza Tvarůžková a Tereza Vaníčková obsadily až 28. a 29. místo, přičemž nabraly manko jednoho kola. Za nimi se pohybovaly pouze dvě Kanaďanky a Australanka Fiona Morris.

 

Ženy elite (33 startujících, 4 okruhy): 1. Fem van Empel 46:19, 2. Lucinda Brand +1:20, 3. Puck Pieterse (všechny Nizozemsko) +1:54, ... 28. Tereza Tvarůžková -1 kolo, 29. Tereza Vaníčková -1 kolo, Nikola Nosková (všechny ČR) DNF.

Diskuse k článku - 20 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Bezík 

    Reagovat

     

    To jsou strašný kecy. Nosková je silničářka, chtěla pomoct i v cyklokrosu ale na ní tyhle teploty nejsou, když je bahno. V Česku být sportovec, to je pravé peklo.

    Vloženo 6.2.2024 17:44:09

  • zdenek 

    Reagovat

     

    Jsou ženy, kterým se žříká zimohrřivý. není to jedna z nich

    Vloženo 6.2.2024 14:32:20

  • Capus 

    Reagovat

     

    Osobně si myslím že sedmé místo Boroše mezi Holanďana a Belgičanama je klobouk dolů . Stříbro a bronz mladých taky stojí za dno,ti se vydali do dna,na rozdíl od Noskové.

    Vloženo 5.2.2024 13:52:29

  • Pavel libansky 

    Reagovat

     

    Byl jsem osobně na místě a na únor byla přijatelná teplota.Tohle je buď blaf nebo by slečna Nosková už nikdy neměla obléknout repre .dřez. Výsledky našich jsou žalostne. Tak se radujeme 7 místem Borose.On předvedl své maximum klobouk dolů. Ale na to že jsme byli cyklokrosova velmoc je to pěkný sesup dolů.

    Vloženo 5.2.2024 07:12:29

  • Saxon 

    Reagovat

     

    Tak kde jsou ti zdejší vizionáři od klávesnice nyní? MS v Táboře skončí pro ČR výsledkovou ostudou…Kdyby jste se alespoň dokázali omluvit, sráči…

    Vloženo 4.2.2024 15:05:11

    • Jaroslav Liška 

      Reagovat

       

      Pan Libanský má pravdu, momentálně jsme v cyklokrosu mimo mísu. Členská základna je slabá. Je asi lepší hrát americký fotbal, nebo florbal, či veslovat na dračí lodi. Dřina na kole málokomu voní.

      Vloženo 5.2.2024 12:06:15

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace