Arsenal si vyhlédl posilu do zálohy. Frankfurtu však v létě zaplatí pořádný balík

Arsenal si vyhlédl posilu do zálohy. Frankfurtu však v létě zaplatí pořádný balík

Londýnský Arsenal se i pár dní po konci lednového přestupového okna angažuje na hráčském trhu. Během jara by si chtěl smluvně zavázat teprve devatenáctiletého švédského mladíka Huga Larssona aktuálně působícího ve Frankfurtu. Investice to však nebude levná.

Severský mladík se může pochlubit již několika starty za A-tým švédské reprezentace a svými výkony v barvách budnesligového klubu stoupá i poptávka po jeho službách. Arsenal se nyní podle listu Bild jeví jako hlavní zájemce, ale své možnosti má zvažovat také konkurenční Liverpool.

Simeone hledá více klidu do středy obrany. Loupit může na Ostrovech, ale i v kabině Valencie

Devatenáctiletý záložník v právě probíhající sezoně naskočil do 26 zápasů napříč všemi soutěžemi a hned v jednadvaceti případech to bylo v základní sestavě. Eintracht si je moc dobře vědom, že je o hvězdičku zájem,, ale za každou cenu ji prodávat nemusí.

Larsson má ve Frankfurtu platný kontrakt až do roku 2028, což jeho zaměstnavateli umožňuje diktovat si štědré odstupné v případě jeho uvolnění. Podle Bildu má jít až o 80 milionů eur. Arsenal má být ochoten tuto sumu v létě složit a hráče získat do svých řad.

Foto: Eintracht Frankfurt