InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevští čtvrťáci vyrazí na závěr sezony za odměnu do Itálie

MILEVSKO – Sezona hokejistů čtvrtých tříd už se přehoupla do své druhé poloviny, ale to nejlepší hokejový potěr HC Milevsko 1934 čeká až na úplný závěr. To totiž vyrazí svěřenci trenérů Stanislava Polodny a Martina Havrana díky kontaktům s milevským koučem Kevinem Reinišem na turnaj do Itálie, kde Reiniš působí. „Měl by to být pěkný třídenní turnaj, kterého se zúčastní 24 týmů. Sice se tam hraje ve čtyřech hráčích ve třetině, takže to je trochu holomajzna, ale o výsledky už tam tolik nepůjde. Chceme hráčům tímto výletem hlavně poděkovat za přístup a zlepšení, které během této sezony udělali,“ uvedl trenér Stanislav Polodna po sobotním dvojutkání minihokeje proti Jindřichovu Hradci a Vimperku. Milevští oba zápasy těsně prohráli, nejlepší byl z této trojice Vimperk. Ještě před italským turnajem čekají jak čtvrťáky, tak třeťáky, které Polodna s Havranem také trénují, tři klasické turnaje v minihokeji.

„S Jindřichovým Hradcem jsme odehráli solidní zápas, kluci plnili naše pokyny podle představ, ale bohužel dostáváme docela laciné góly a sami se na ně strašně nadřeme," mrzí trenéra Polodnu. Naopak Vimperk byl podle jeho slov lepší a na konci měl možná i více sil. „To musíme sportovně přiznat. Byli tu nejlepší z těch tří manšaftů. My bohužel patříme v této kategorii ke slabším, když tu nemáme kluky z mladších žáků. Navíc jsou výsledky často zkreslené tím, že se sčítají dvě poloviny hřiště dohromady," dodává.

Ale rozdíly nejsou velké, většinou vzduchotechnici prohrají o pár branek, než že by je soupeři vyloženě přehrávali. „Tady už rozhodují maličkosti – jeden hráč propadne v rohu a soupeři už si puk umí rozhodit a využít prostoru. My těch chyb holt děláme více," lituje. Zároveň ale přidává, že výsledky ještě v této kategorii nejsou důležité. A s progresem, který jeho svěřenci během sezony oproti loňsku udělali, je spokojený.

Celé povídání se Stanislavem Polodnou přineseme ve středečních Milevských novinách. Tam se zamyslí, co si myslí o tom, že hrají čtvrťáci ještě minihokej místo velkého hokeje na celé kluziště. Dále prozrazuje, jestli už své svěřence na tento přechod připravuje, nebo jestli jim podle něho bude velký hokej vyhovovat více. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace