Pouvova ex bojuje o život: Má v tom prsty tajemný partner? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pouvova ex bojuje o život: Má v tom prsty tajemný partner?

Expřítelkyně Martina Pouvy bojuje v nemocnici o život.
Expřítelkyně Martina Pouvy bojuje v nemocnici o život.  (Instagram, archiv P. Friedlové)

Petra Friedlová (39), která se svého času objevovala po boku moderátora Martina Pouvy (60), svádí už přes týden boj o život. Po srdečním selhání a krvácení do mozku následkem pádu byla uvedena do umělého spánku. Její šance na přežití mizí s každým novým dnem. Rodina se ke zdrcující události odmítla vyjadřovat, podle její blízké přítelkyně má však její zdravotní stav jasného viníka - je jím Petřin utajený milenec z ciziny. 

Informace o zdravotním stavu Petry jsou velmi citlivé. Lékaři modelce totiž příliš nadějí nedávají, rodinu připravili na nejhorší. „Jestli přežije, bude to zázrak. Doktoři jí dávají maximálně 20 procent šanci na přežití. Více se ale bude vědět, až se jim Peťu podaří probudit. A jestli se jim to vůbec podaří,“ tvrdí Petřina velmi blízká kamarádka, která si z pochopitelných důvodů nepřála být jmenována. 

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu!

Video se připravuje ...

Je si jista, odkud Petřiny potíže, pocházejí. „Nechal ji bez pomoci. Slíbil, že za ní přijede. Věděl, v jak špatném stavu je, ale nepřijel. Petra se kvůli němu strašně trápila. Řekl, že ji miluje a postará se o ní a místo toho ji téměř zabil. Věděl, že na něho čeká a nechal ji na pospas osudu,“ mluvila na adresu tajemné známosti své přítelkyně pro Expres. S cizincem udržovala vztah rok a podle všeho jej před okolím velmi úzkostlivě tajila. 

"Je to hrozné. Taková silná ženská a teď tam leží úplně bezmocná a nikdo neví, co s ní bude dál. Je to strašná bezmoc. Mohla už dávno zemřít s těmi všemi komplikacemi, je mi z toho špatně, teď musíme jen čekat,“ stýská si kamarádka. 

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.