Boroš se postupně probíjel startovní polem a dostal se až do první desítky a dokonce také do souboje o šesté místo. Nakonec skončil sedmý a zajel nejlepší výsledek ve světové konkurenci v celé sezoně. Před Borošem dojeli pouze Nizozemci a Belgičané, opět zvítězil Mathieu van der Poel, který zaútočil ihned po startu, aby s evyhnal všem karambolům a dalším problémům. 

Van der Poel neměl žádnou konkurenci, zbytek závodu jel sám, na dohled byl pouze Joris Nieuwenhuis. Ani ten se vůbec nemusel obávat o svou stříbrnou medaili, ostatní byli daleko za ním. V cíli třetí Michael Vanthourenhout měl mnohem složitější závod, na startu se zdržel a musel se probíjet dopředu. Dotáhl to až na bronz a nejlepšího Belgičana. Čtvrtý skončil osamocený Pim Ronhaar a potvrdil převahu Nizozemců nad Belgičany. 

Navíc dalšího Nizozemce Larse van der Haara zastavil přetržený řetěz, takže pátý dojel Eli Iserbyt a šestý Jens Adams, oba z Belgie.

Zdeněk Štybar se z posledního místa po startu vytáhl až na hranici první dvacítky, ale poté se opět trochu propadl a svůj poslední závod mezi světovou elitou dokončil na 31. místě.

Podrobnou reportáž připravujeme.