Společnost HELL ENERGY v roce 2024 poprvé vstupuje do světa boxu a vyhlašuje jedinečnou mezinárodní soutěž. Výrobce energetických nápojů, který působí ve více než 60 zemích světa, nově pořádá celoroční boxerský turnaj HELL Boxing Kings o výhry v celkové hodnotě více než 1 000 000 dolarů! Jednotlivé zápasy budou ke zhlédnutí na YouTube a sociálních sítích HELL Boxing Kings. Semifinále a finále celé série budou vysílány živě přímo z místa konání!

„Připrav se, tvůj čas právě nadešel!“

Do nového mezinárodního boxerského turnaje HELL Boxing Kings budou vybráni nejlepší a nejtalentovanější sportovci napříč 10 zeměmi světa. Utkají se ve čtyřech různých váhových kategoriích, v tvrdém boji o pás prvního šampiona HELL Boxing Kings. Vítězové jednotlivých váhových kategorií obdrží mimořádnou cenu ve výši 100 000 dolarů a získají možnost uzavřít kontrakt se společností HELL ENERGY, a stát se tak tváří známé značky. V ringu se o tyto výjimečné odměny mohou utkat nejen profesionální sportovci, ale i amatéři. Turnaj HELL Boxing Kings otevírá dveře do světa profesionálního boxu všem bojovníkům, kteří mají potřebné schopnosti, ale dosud neměli možnost se prosadit.

Do turnaje se zapojí i celebrity

Během přímých přenosů do ringu vstoupí v rámci třech váhových kategorií také známé osobnosti. Hvězdy nominované ze zúčastněných zemí budou také soutěžit o hlavní cenu 100 000 dolarů a slávu šampiona HELL Boxing Kings. Pořadatelé ovšem heslem „Své hranice si určuješ sám a je jen na tobě, kdy je překročíš!“ vyzývají k účasti každého, kdo se nebojí jejich výzvy.

Cesta k dosažení hvězdné slávy

Registrace na turnaj probíhá od 1. února do 15. března 2024 na internetových stránkách www.hellboxingkings.com. Podmínkou účasti je dosažení věku 18 let.

Do mezinárodního boxerského turnaje HELL Boxing Kings 2024 se mohou přihlásit uchazeči z následujících deseti zemí: Maďarsko, Slovensko, Česká republika, Chorvatsko, Srbsko, Bosna, Rumunsko, Řecko, Bulharsko a Ázerbájdžán.

Počínaje březnem mohou v následujících měsících uchazeči předvést své schopnosti na castingových akcích, které se budou pořádat v jejich zemích. Vybrané uchazeče čekají v červnu vyřazovací zápasy a již v listopadu budou moci změřit své síly v živě přenášeném semifinále. Finále se uskuteční v prosinci 2024 v Maďarsku za účasti hvězdných hostů a hlavní tváře HELL Boxing Kings, devítinásobného mistra světa v boxu Roye Jonese Jr.