Dokonalé bydlení

Jejich hledání dokonalého bydlení se vyplatilo. Jana Doležalová našla pro svou rodinu naprosto idylické místo. "Chtěli jsme něco na venkově, mimo město, ale v dojezdové vzdálenosti od Prahy," vysvětlila Jana

A skutečně, jejich útočiště se čtyřmi ložnicemi nabízí ideální kombinaci venkovského klidu a městské dostupnosti, a Jana si za touto volbou si pevně stojí. To, co jejich dům odlišuje, není jen jeho malebná poloha, ale také promyšlený design a vybavení. 

Navzdory blízkosti dálnice chrání dům před hlukem bohatá zeleň, která vytváří oázu klidu. Návštěvníci se dokonce mohou setkat s občasnými návštěvami divoké zvěře, což ještě umocňuje kouzlo okolí.

Ústředním bodem jejich venkovního útočiště je podmanivý koupací biotop, který je v letních měsících osvěžujícím útočištěm. "V létě trávíme co nejvíce času venku," podělila se o své dojmy Jana.

Tím zdůraznila zálibu rodiny v životě na venkově. Díky instalovanému ohřívači vody se i Verunka nedočkavě těší, až se ponoří do vody. Po vstupu dovnitř francouzskými okny, která plynule propojují interiér s přírodou, jsou hosté přivítáni v prostoru, který vyzařuje pohodlí.

Designové útočiště

Nechybí zde však ani elegance. Zatímco obývací pokoj a kuchyň byly již částečně zařízené, rodina se s radostí pustila do navrhování zbývajících místností a plánuje další vylepšení, až Verunka poroste.

Jana Doležalová - Důležité je poznat, co je důležité:

Zdroj: Youtube

Obavy z regulace teploty kvůli rozsáhlým proskleným plochám rodina rychle vyřešila plisovanými žaluziemi, zatemňovacími roletami a systémem nočního větrání, který zajišťuje optimální pohodlí po celý rok. 

V chladnějších měsících navíc láká k návštěvě okouzlující krb, který přispívá k útulné atmosféře. Janina vášeň pro zahradničení se projevuje v jejich svěží, ale pečlivě navržené zahradě, na které se pěstuje řada druhů ovoce, zeleniny a bylinek. 

Navzdory její velikosti chytré plánování minimalizuje nároky na údržbu, což rodině umožňuje užívat si darů přírody s minimem starostí. Když den přechází v noc, klid jejich ložnice jim nabízí útočiště pro odpočinek a zahaluje je do naprostého klidu. 

Je to důkaz jejich promyšleného přístupu ke každému aspektu jejich domova, kde se pohodlí a estetika hladce prolínají. Nakonec příbytek Jany Doleželové není jen dům. Je to odraz jejího životního stylu, který se vyznačuje hlubokým pochopením pro přírodu, eleganci a klid.

Janin krásný bungalov za Prahou je místem, kde každý kout vypráví příběh lásky, tepla domova a naprosté spokojenosti. A pro ty, kteří hledají inspiraci pro svůj vlastní příbytek, je její domov majákem nadčasové krásy a promyšleného designu.

www.novinky.cz, www.blesk.cz, www.idnes.cz