V životopise má Slavii, Plzeň i 2 zahraniční štace. Vondrášek a spol. se dočkají na Julisce další mimořádně ostřílené tváře

V životopise má Slavii, Plzeň i 2 zahraniční štace. Vondrášek a spol. se dočkají na Julisce další mimořádně ostřílené tváře

Posledním oznámeným zimním podpisem Dukly byl pardubický obránce Matěj Helešic. V první polovině tohoto pracovního týdne ho bude následovat ještě zkušenější tvář do záložní řady.

Ačkoliv se brzy třiatřicetiletý ofenzivní středopolař Jakub Hora po svém konci v Dynamu České Budějovice krátce připravoval se třetím týmem F:NL Táborskem, nakonec se minimálně do konce stávajícího ročníku 2023/2024 domluvil na spolupráci s druhým celkem stejné soutěže Duklou.

Protože ho má čekat první tréninková jednotka v hlavním městě již v úterý, do metropole se vrátí po pěti letech. Jeho druhá slávistická mise profesionální kariéry totiž proběhla v roce 2019.

Na 99 procent už je jasno a k dotažení jeho příchodu už zbývá jen úspěšně absolvovaná zdravotní prohlídka. "Pokud jí projde, od úterý bude trénovat s námi. Věřím, že nám pomůže," pronesl na serveru sport.cz sám Petr Rada, jenž dohlíží na výkony a výsledky Dukly od léta 2022.

Holoubek chtěl Dukle uzmout Kozla. Syn trenéra Slovanu by ale měl přijít do Boleslavi až v létě

Protože už Filip Rada nechytá a o brankáře se stará spíše z trenérského hlediska a v kádru již nějakou dobu není ani Michal Škoda, Hora bude druhým nejstarším hráčem prvního týmu hned po exteplickém Tomáši Vondráškovi.

Herní premiéra ho může čekat 10. února proti Chrudimi a pokud jde o FORTUNA:NÁRODNÍ LIGU, do ní se vratí poprvé od sezony 2009/2010, kdy jako náctiletý oblékal trikot Baníku Most.

Úkolem mimořádně ostřílené tváře s historií v Plzni, Bohemians 1905, Teplicích, Rize i Bialsko-Biale bude tradiční pražskou značku probudit. V kalendářním roce 2024 absolvovala ambiciózní Dukla již pět přípravných soubojů, ale na výhru stále čeká. Kdyby podobně vstoupila do odvetné části druhé ligy, nemuselo by se jí to vyplatit.

© SK Dynamo České Budějovice