Zprávy

Arleta pro Adikts

Arleta pro Adikts

redakce | Zprávy | 07.02.2024

Rapperka Arleta vydává cover písně Davida Kollera Čas nejde vzít zpátky pro seriál Adikts. Hudební produkce skladby vznikla pod producentským dohledem Olivera Torra stejně jako celý seriálový soundtrack. Cover Čas nejde vzít zpátky v podání Arlety vyšel 2. února 2024 na všech streamovacích platformách u vydavatelství RedHead Records a doplňuje ho lyrics video postavené na záběrech ze závěrečného dílu, jehož je skladba součástí.

Cover Čas nejde vzít zpátky je zpívajícím debutem rapperky. Za nápadem tohoto propojení stojí režisér a scénárista Adam Sedlák a filmový střihač Šimon Hájek. Arleta do coveru vložila svůj tajemný a zároveň křehký vokál, kterým píseň nabrala na intimitě. Společně s Davidem Kollerem, jehož zpěv byl zachován v refrénech, zní autenticky a barevně.


„S textem písničky se dokážu velmi ztotožnit. Je něčím tak výmluvný a mě velmi blízky, že když jsem nahrávala jednotlivé pasáže, měla jsem husí kůži po celém těle. Svou tvorbu nahrávám digitálně a většina produkce vychází z ,umělého’ zvuku, proto mě baví přehánět úpravu hlasu a celkového projevu. I v tomto případě jsme využívali hodně autotune. Tato příležitost pro mě byla krásným vystoupením z komforní zóny,“ komentuje Arleta.

„Je zvláštní kolik životů má některá píseň. První video s panem Čejkou a jeho maminkou natočil Jakub Kohák v roce 2009. Deset let na to natočil Adam Koller skvělou live verzi a dnes po dalších pěti letech ji temně zaranžoval Oliver Torr. Těším se, že se s ním někdy potkám. Arleta mě velmi překvapila,“ uvedl David Koller.

Info

Arleta
Fb interpretky

foto © Romana Kovacs

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Stroon: Tectoniclifting

redakce 20.05.2024

Prostřednictvím éterických trav, japonských perkusí, tranceových syntezátorů a mlžné sirény zprostředkovává velikost i marnost snahy stát se jiným, než jsem.

Two Another i Bianca Del Rio v Praze

redakce 20.05.2024

Nejnovější stand-up se bude věnovat politice, popkultuře, politické korektnosti, ale nezapomene se ani ohlížet za nejaktuálnějšími událostmi.

Jarní JazzFestBrno zakončí Chris Botti a Slavnosti synkop

redakce 20.05.2024

Chris Botti přiveze do Brna vlastní kapelu pohybující se na hraně R´n´B, jazzu, funku a gospelu.

Marienbad Film Festivalu v duchu Regenerace

redakce 19.05.2024

Celý festival zahájí projekce nového filmu režisérské legendy španělského filmu Víctora Ericeho Zavřít oči.

The Interrupters v Praze

redakce 19.05.2024

Losangeleská parta v čele s podmanivou Aimee začala svoji činnost v roce 2011 a od té doby toho stihla opravdu hodně.

Festival Holostok oživí pohraničí

redakce 19.05.2024

Kolem Holostoku se stihla vybudovat početná komunita, která se v Holostřevech v předposledním červnovém víkendu potkává.

Eden in Leden mají za sebou japonskou tour

redakce 18.05.2024

Místní kapela Heavenstamp je pozvala na šňůru koncertů do Japonska.

Příběh Karla Tutsche: nová výstava v GMU

redakce 18.05.2024

Hradecká galerie moderního umění zahájila jarní sezónu novou výstavou, která představuje unikátní celoživotní sbírku Karla Tutsche, čítající 1 300 děl.

Nech Pink Whale vstane z popola

redakce 17.05.2024

Vaša podpora a príspevok veľmi pomôžu.

Let It Roll kompletuje

redakce 17.05.2024

Hlavními taháky jsou žánrové hvězdy, ať už A.M.C., populární uskupení Rudim3ntal, které se vrací po pěti letech s novou show, nebo hitmakeři Netsky, Sigma, Sub Focus a Wilkinson.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace