Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové oblečení / foto: teksomolika / Adobestock.com

Umění stylingu – jak vytvořit nezapomenutelný outfit?

Chcete-li být trendy, bude to chtít do vašich letošních outfitů přidat několik módních oděvů i doplňků. Zapomínat bychom neměli ani na stylové boty. Pokud nejste zrovna módní guru, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké kousky budou letos in a také to, jak je spolu kombinovat, aby byl váš outfit dokonalost sama.

Jaké oblečení by mělo být v každém moderním pánském a dámském šatníku?

Muži a ženy by měli do svých šatníků rozhodně zařadit alespoň jednu teplákovou soupravu. In budou sportovní kousky i modely souprav v tzv. Y2K stylu. Střih teplákové soupravy pak zvolte podle typu vaší figury. Muži a ženy s normální nebo se štíhlou postavou ocení teplákové kalhoty a mikinu v slim fit verzi. Naopak ženy a pánové s nějakým tím kilem navíc zazáří v teplákové soupravě v relaxed fit či v regular fit provedení. V letošním zimním šatníku by vám neměly chybět ani kvalitní džíny. V módě budou kousky s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Perfektním řešením budou i trapézové a plisované sukně. Opět vsaďte na modely s vyšším pasem, ten totiž zvýrazní každou ženskou postavu. Dámy mohou do šatníku přidat i teplé pletené šaty.

Trendy budou letos bavlněná trika s potiskem. Samotný potisk může mít různou podobu. Řiďte si tedy tím, co je vašemu srdci blízké. I malý potisk udělá spoustu parády. Outfit pak můžete doplnit i kvalitními sněhulemi. Na módní kousky se podívejte např. i tady: https://modivo.cz/c/modivo/vyrobce:ugg. Zde si trendy kousek jistě vybere i ten nejnáročnější zákazník či zákaznice. Více si však o stylových botách do letošních outfitů povíme v následujícím odstavci.

Jaké boty a které módní doplňky zvolit k jednotlivým druhům trendy oblečení?

K teplákové soupravě pro ženy a pro muže lze zvolit mladistvé sneakersy. Ty mohou mít mnoho podob. Dobrou volbou budou nízké i kotníkové kousky. K vyšším kotníčkovým sneakersům vybírejte vždy tepláky se zúženou nohavicí. Pánské a dámské tenisky můžete vybírat i k džínům. Ke kotníkovým modelům opět vsaďte na zúženou nohavici. Díky tomu vyniknou vaše stylové sneakers v celé své kráse. Trendy budou také sneakersy na vyšší robustní platformě. Do zimních outfitů pak ocení ženy také zateplené dámské sněhule. V módě budou zejména modely s hřejivým kožíškem. Ten se pak může objevit i na dalších zvolených módních doplňcích, jako je kabelka či psaníčko. Dále se mohou chundelaté prvky nacházet i na lemu rukavic či na vaší kapuci od bundy či parky. Doplňky v outfitu vždy slaďte barvou i strukturou. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit harmonicky. In budou pro letošek kožené kabelky, smart hodinky se semišovým řemínkem i kožené batohy.

Jaké vzory, barvy a dekorativní prvky zařadit do módních outfit pro letošní sezónu?

V letošní sezóně budou hrát prim převážně přírodní a pastelové tóny barev. Modré, zelené i hnědé oděvy, boty či doplňky tedy budou letos dobrým řešením. In budou také bundy v černé a v bílé verzi. Na stylové dámské černé a bílé parky se můžete podívat např. i tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/bundy/parky. Zde s výběrem trendy bundy rozhodně nešlápnete vedle. Na MODIVO.cz najdete také módní pánské bundy. Jedná se o ověřený internetový obchod, který nabízí zájemcům značkové kvalitní oblečení, boty a doplňky za příjemně nízké ceny. Zaměříme-li se na vzory, budou v kurzu ty abstraktní a zvířecí.

Umění stylingu – jak vytvořit nezapomenutelný outfit?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!